ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Μεγάπτερη φάλαινα 25 τόνων κατάπιε άνδρα και αυτός επέζησε χωρίς γρατζουνιά

Μέσα στο στόμα μιας μεγάπτερης φάλαινας βρέθηκε ένας άνδρας από τις ΗΠΑ, όμως με κάποιο μαγικό τρόπο κατάφερε να σωθεί χωρίς γρατζουνιά!

Μεγάπτερη φάλαινα 25 τόνων κατάπιε άνδρα και αυτός επέζησε χωρίς γρατζουνιά

Όλοι λίγο πολύ έχουμε να εξιστορήσουμε μια περίεργη ιστορία ή καλύτερα μια δύσκολη περιπέτεια που είχαμε κατά τη διάρκεια της ζωής μας και φτάσαμε σε σημείο να κινδυνέψει η ζωής μας. Αυτό όμως που θα αφηγείται ο Πάκαρντ από εδώ και πέρα δεν συγκρίνεται πραγματικά με τίποτα.

Με εμπειρία στην θάλασσα, ο άνδρας βούτηξε στα νερά της Μασαχουσέτης με σκοπό να ψαρέψει αστακούς. Σε κάποιο σημείο είδε τα πάντα γύρω του να σκοτεινιάζουν και από την μια στιγμή στην άλλη, βρέθηκε μέσα στο στόμα μιας μεγάπτερης φάλαινας, ένα ζώο που συνήθως φτάνει τα 13-14 μέτρα και τους 25 τόνους!

Αμέσως όπως εξομολογήθηκε άρχισε να σκέφτεται τα αγαπημένα του πρόσωπα και την οικογένειά του, ξεκίνησε να χάνει τις αισθήσεις του αφού το οξυγόνο τελείωνε, μέχρι που το τεράστιο θηλαστικό άνοιξε το στόμα του και κατάφερε να φτάσει στην επιφάνεια, χωρίς μάλιστα κανέναν τραυματισμό.

Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου
Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου 1.341 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: sportfm.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.