ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Επίσημο: Sold out με Σλάβια – «Ηφαίστειο» η Λεωφόρος!

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Σλάβια Πράγας όπως έκανε γνωστό η πράσινη ΠΑΕ.

Επίσημο: Sold out με Σλάβια - «Ηφαίστειο» η Λεωφόρος!

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Σλάβια Πράγας όπως έκανε γνωστό η πράσινη ΠΑΕ.

Μέσα σε λίγα λεπτά ο κόσμος του τριφυλλιού έκανε το καθήκον του και εξαφάνισε τα “μαγικά χαρτάκια” για το παιχνίδι της Πέμπτης. Η Λεωφόρος θα είναι κατάμεστη με την ελπίδα και την ευχή η ομάδα να καταφέρει να κάνει μια μεγάλη ανατροπή και να πάρει την πρόκριση στα πλει οφ του Europa Conference League.

Η ανακοίνωση

H ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τον αγώνα της 11ης Αυγούστου 2022 κόντρα στη Σλάβια Πράγας στο πλαίσιο της τρίτης προκριματικής φάσης του Europa Conference League.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.470 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο για το τεράστιο ενδιαφέρον του. Σας περιμένουμε στο γήπεδο της Λεωφόρου για τη μεγάλη μάχη του Παναθηναϊκού προκειμένου να προκριθεί στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.