ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Έχουν κι οι ρεπόρτερ τις κατακτήσεις τους – Βραζιλιάνα μαγεύτηκε από τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ στο λιμάνι (vid)

Βγαίνοντας στους δρόμους ή στη συγκεκριμένη περίπτωση στα λιμάνια, για να κάνεις το ρεπορτάζ σου, ποτέ δεν ξέρεις τι θα συναντήσεις.

Έχουν κι οι ρεπόρτερ τις κατακτήσεις τους - Βραζιλιάνα μαγεύτηκε από τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ στο λιμάνι (vid)

Βγαίνοντας στους δρόμους ή στη συγκεκριμένη περίπτωση στα λιμάνια, για να κάνεις το ρεπορτάζ σου, ποτέ δεν ξέρεις τι θα συναντήσεις. Άλλες φορές θα ακούσεις κάποιον να λέει ένα «Μητσοτάκη» και να φεύγει γελώντας, άλλες θα πέσεις πάνω σε αγριεμένη ταξιδιώτρια, άλλες πάλι θα ακούσεις νεαρούς να σου λένε ότι μπαίνουν στο καράβι έχοντας κορωνοϊό.

Σήμερα, ωστόσο, ο ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ στον Πειραιά έπεσε σε μια Βραζιλιάνα που δεν έπαιρνε τα μάτια της από πάνω του. Για του λόγου το αληθές…

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.597 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: sdna.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.