ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Λεωφόρος δόξας και ονείρων: Οι βραδιές που πανηγύρισε ο σπουδαίος Panathinaikos! (Pics, Vids)

Το Panathinaikos24.gr σας θυμίζει δέκα ματς όπου η Λεωφόρος έβαλε τα γιορτινά της και ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε σπουδαίες ευρωπαϊκές στιγμές.

Λεωφόρος δόξας και ονείρων: Οι βραδιές που πανηγύρισε ο σπουδαίος Panathinaikos! (Pics, Vids)

Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από την τελευταία φορά που η ιστορική Λεωφόρος ή το «Απ. Νικολαΐδης» όπως ονομάζεται η έδρα του Παναθηναϊκού, έβαλε εορταστική περιβολή, για να υποδεχθεί έναν ευρωπαϊκό αγώνα του «τριφυλλιού».

Είναι αλήθεια πως ο Παναθηναϊκός τα πολύ καλά χρόνια της Ευρώπης τα έχει ζήσει στο ΟΑΚΑ, αλλά και το «κλουβί» που εδρεύει στον αριθμό 160 της Λεωφόρου Αλεξάνδρας δεν μπορεί κάποιος να το αμφισβητήσει. Πρωτίστως σε αίγλη αλλά και δευτερευόντως σε δυναμική. Ειδικά όταν η ατμόσφαιρα είναι «καυτή», μπορεί η λάβα που αποπνέεται στην ατμόσφαιρα, να συμπαρασύρει και να κάψει συθέμελα οιοδήποτε αντίπαλο.

Στο «Απ. Νικολαΐδης» έχουν προσκυνήσει το μεγαλείο του Παναθηναϊκού ουκ ολίγα πρωτοκλασάτα ονόματα συλλόγων όπως των Μπαρτσελόνα, Άρσεναλ, Γιουβέντους, Σάλκε, Φενέρμπαχτσε, Ερ. Αστέρας, Άντερλεχτ, Σεβίλλη, Μαγιόρκα, Σλόβαν Μπρατισλάβας, Αϊντχόφεν, Σπάρτα Πράγας, αλλά και άλλοι μικρότερης εμβέλειας και δυναμικής.

Στη Λεωφόρο του, ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να ζήσει άλλη μια ευρωπαϊκή εμπειρία και με τον κόσμο συμπαραστάτη, να καταπνίξει τις προσπάθειες των Τσέχων της Σλάβια Πράγας, ώστε να κάνει μια ανατροπή που θα του δώσει ξανά το προβάδισμα, για να συμμετέχει σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Αν έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα και με τον κόσμο να γεμίζει το ιστορικό γήπεδο, θα είναι το καλύτερο δώρο σε μια χρονιά που σιγά σιγά τώρα μπαίνει στην εκκίνησή της, με τον Παναθηναϊκό να έχει και πάλι έπειτα από αρκετά χρόνια, φιλοδοξίες για να πετύχει κάτι πάρα πολύ καλό στην Ελλάδα και αν όλα πάνε καλά το βράδυ της Πέμπτης και στην Ευρώπη.

10. Παναθηναϊκός – Ερ. Αστέρας 3-0

9. Παναθηναϊκός – Γιουβέντους 4-2

8. Παναθηναϊκός – Σάλκε 2-0

7. Παναθηναϊκός – Μαγιόρκα 2-0

6. Παναθηναϊκός – Σπάρτα Πράγας 2-1

5. Παναθηναϊκός – Φενερμπαχτσέ 4-1

4. Παναθηναϊκός – Άντερλεχτ 3-0

3. Παναθηναϊκός – Αϊντχόφεν 4-1

2. Παναθηναϊκός – Άρσεναλ 1-0

1. Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα 1-0 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.