ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ενίσχυση με Ιωακειμίδου για τον Παναθηναϊκό!

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος, ανακοινώνει τη μεταγραφή της αθλήτριας Τάνιας Ιωακειμίδου στο Παρακανόε.

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος, ανακοινώνει τη μεταγραφή της αθλήτριας Τάνιας Ιωακειμίδου στο Παρακανόε.

Πετρέας στο P24.GR: «Να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του Παναθηναϊκού – Ήρθα για τους τίτλους και την Ευρώπη»!
Πετρέας στο P24.GR: «Να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του Παναθηναϊκού – Ήρθα για τους τίτλους και την Ευρώπη»! 1.260 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μια ακόμα σημαντική μεταγραφική προσθήκη για τα τμήματα ΑμεΑ του Παναθηναϊκού καθώς εντάχθηκε στον Σύλλογο η Τάνια Ιωακειμίδου στο αγώνισμα του Παρακανόε.

Η Ιωακειμίδου είναι μια από τις καλύτερες αθλήτριες Παρακανόε στην Ελλάδα και είναι χαρακτηριστικό ότι πήρε την πρώτη θέση το 2018 στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στην κατηγορία KL2.

Η αθλήτρια από τον Άλιμο αποκτήθηκε από τον Ηρόδικο και είναι η πρώτη γυναίκα του Παναθηναϊκό στο συγκεκριμένο αγώνισμα».

Σε δήλωση της η Ιωακειμίδου επισήμανε χαρακτηριστικά στο www.pao1908.com: «Είμαι πολύ χαρούμενη που εντάσσομαι στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Ο covid μας πήγε πίσω ωστόσο θεωρώ και πάλι ότι το αγώνισμα μας θα βρει την θέση που του αξίζει και είμαι αισιόδοξη ότι θα τα καταφέρω με τα πράσινα χρώματα».

Στον «αέρα» το e-shop του Παναθηναϊκού
Στον «αέρα» το e-shop του Παναθηναϊκού 1.007 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

loading...

HIGHLIGHTS

close