ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Πάολο Φερνάντες» (Pic)

Ιταλικό δημοσίευμα αναφέρει, πως ο Παναθηναϊκός έχει δείξει ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή του Βόλου, όπως και άλλες ισπανικές ομάδες.

«Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Πάολο Φερνάντες» (Pic)

Ο Πάολο Φερνάντες με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις έχει μπει στο στόχαστρο αρκετών ομάδων και όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Ματέο Μορέτο, ο ποδοσφαιριστής ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, πέρα από το «τριφύλλι» ο Μορέτο τονίζει πως ο Πάολο Φερνάντες έχει προσελκύσει και ομάδες από την Ισπανία για να τον αποκτήσουν.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Σημειώστε το όνομα: Πάολο Φερνάντες. Το 10 του Βόλου, που παίζει στην πρώτη κατηγορία της Ελλάδας, με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται το 2023 και πολλές ομάδες έχουν ήδη ρωτήσει γι’ αυτόν θέλοντας να τον υπογράψουν. Ο Παναθηναϊκός και Ισπανικές ομάδες».

«Καταπράσινο» το ΔΑΚ Λαμίας!
«Καταπράσινο» το ΔΑΚ Λαμίας! 4.497 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.