ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Όλα για όλα για την ανατροπή και την πρόκριση!

Τα ρέστα του για την ολική ανατροπή και την πρόκριση, θα παίξει απόψε το βράδυ (20:30, Cosmote Sports 2/Panathinaikos24.gr) ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει τη Σλάβια Πράγας στη ρεβάνς του 2-0.

Όλα για όλα για την ανατροπή και την πρόκριση!

Το έργο που έχει μπροστά του το «τριφύλλι» σαφώς και δεν είναι εύκολο, αλλά με δύναμη τη γεμάτη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός ελπίζει πως στο τέλος θα έχει καταφέρει να φτάσει σε μία μεγάλη ανατροπή και θα πάρει την πρόκριση για τα Play Offs.

Στην προσπάθεια αυτή ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Σεμπάστιαν Παλάσιος, αλλά και στον Μπέντζαμιν Βέρμπιτς, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Από τη μεριά της η Σλάβια Πράγας έρχεται με σκοπό να τελειώσει την πρόκριση, έχοντας μάλιστα καλή ψυχολογία από την τελευταία της νίκη στο πρωτάθλημα με 4-1 επί της Ζλιν, εκεί όπου ο Γίντριχ Τρπισόφσκι ξεκούρασε πολλούς βασικούς. Απόντες για την τσεχική ομάδα θα είναι οι Σάντος και Έβερτον.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 67.050 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναφορικά με τις πιθανές αρχικές ενδεκάδες, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα κάνει κάποιες αλλαγές σε σχέση με τους πρώτους 11 της Πράγας, ενώ ο σχηματισμός θα παραμείνει 4-3-3. Ο Μπρινιόλι θα είναι στο τέρμα, με τον Κώτσιρα στο δεξί της άμυνας και τον Χουάνκαρ στο αριστερό, αντί του Γκάνεα. Ο Σένκεφελντ  επιστρέφει επίσης στα στόπερ αντί του Σάρλια παίρνοντας θέση δίπλα στον Μάγκνουσον.

Η τριάδα του κέντρου με τους Πέρεθ, Κουρμπέλη και Τσέριν πιθανότατα θα παραμείνει αυτούσια, αν και ο Αλεξανδρόπουλος είναι διαθέσιμος. Από κει και πέρα ο Βαγιαννίδης θα πάρει τη θέση του Παλάσιος στο δεξί «φτερό», ο Αϊτόρ θα παραμείνει στο αριστερό, ενώ ο Σπόραρ είναι το φαβορί για την κορυφή της επίθεσης αντί του Ιωαννίδη.

Στην αντίπερα όχθη η Σλάβια πιθανότατα θα «κατέβει» στη Λεωφόρο με σύστημα 4-2-3-1. Ο Μάντους θα είναι στην εστία και οι Ντούντερα, Ούσου, Καχαράμπα, Ντόρλεϊ, οι τέσσερις της άμυνας από δεξιά στα αριστερά. Οι Χόλες και Τιεχί θα συνθέσουν το δίδυμο του άξονα και οι Ολαγίνκα, Τραορέ, Σραντς θα βρίσκονται πίσω από τον προωθημένο Λινγκρ.

Ο Πίτερ Μπανκς θα είναι ο διαιτητής του αγώνα. Ο Βρετανός ρέφερι, ο οποίος ανέβηκε στην Premier League το 2019 και εν συνεχεία έγινε διεθνής, θα έχει για βοηθούς τους συμπατριώτες του, Ντάνιελ Κουκ και Γουέιντ Σμιθ, ενώ τέταρτος θα είναι ο επίσης Άγγλος, Ρόμπερτ Τζόουνς.

Θυμίζουμε πως σε περίπτωση πρόκρισης, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Ράκοβ- Σπάρτακ Τρνάβα, με την πρώτη να έχει επικρατήσει με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι και μάλιστα έχει τη ρεβάνς στην έδρα της.

Η σέντρα της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένη για τις 20:30, με τηλεοπτική κάλυψη από το Cosmote Sports 2 και αναλυτική ενημέρωση από το Panathinaikos24.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...