ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεσύλλας: «Πίστη και αποφασιστικότητα για πρόκριση στον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του»

Ο Διονύσης Δεσύλλας μετέφερε τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού για τη μεγάλη αποψινή αποστολή απέναντι στη Σλάβια Πράγας, αλλά και την πίστη που έχουν ομάδα και κόσμος για την ανατροπή.

Δεσύλλας: «Πίστη και αποφασιστικότητα για πρόκριση στον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του»

Πάθος και πίστη για ανατροπή του 2-0 της Πράγας υπάρχει στον Παναθηναϊκό για την αποψινή ρεβάνς με τη Σλάβια, όπως τόνισε ο Διονύσης Δεσύλλας.

«Ο Παναθηναϊκός έχει δύσκολο έργο, δεν ανατρέπεται εύκολα ένα 2-0 απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως η Σλάβια. Είναι όμως όλοι αποφασισμένοι στην ομάδα να παλέψουν. Αν τα καταφέρουν θα είναι μεγάλη επιτυχία, αν όχι, τουλάχιστον θα πρέπει να έχουν προσπαθήσει και θα κοιτάξουν με ηρεμία την επόμενη μέρα. Υπάρχει πίστη και στον κόσμο, είναι αυτό που λένε ‘δεν περνάνε οι ώρες’ για να πάει στο γήπεδο και αυτό είναι κάτι που οι φίλοι του Παναθηναϊκού είχαν καιρό να νιώσουν», ανέφερε.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα ρισκάρει μεν, αλλά θα έχει και υπομονή στο παιχνίδι της. «Θα είναι καταστροφικό να προηγηθεί η Σλάβια. Δεν ξέρω αν ο Παναθηναϊκός έχει την εμπειρία να διαχειριστεί μια τέτοια κατάσταση πνευματικά. Αν κρατήσει το μηδέν, θα είναι μέσα στην πρόκριση ακόμη κι αν δεν έχει σκοράρει ο ίδιος μέχρι αργά στο ματς, γιατί ένα γκολ μετά θα σε βάζει στο κόλπο, ακόμη κι αν έρθει στο 70’ το 1-0».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.414 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσο για την ενδεκάδα; «Διεκδικεί μια θέση στη μεσαία γραμμή ο Αλεξανδρόπουλος και στην επίθεση ο Σπόραρ, ενώ ο Βαγιαννίδης θα παίξει δεξί εξτρέμ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.