ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ο Παναθηναϊκός στη μάχη της πρόκρισης με super αποδόσεις από τη Stoiximan!

Το τριφύλλι υποδέχεται στη Λεωφόρο την Σλάβια Πράγας, ψάχνει την ανατροπή – πρόκριση, με την Stoiximan να προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες.

Μετά την ήττα στον πρώτο αγώνα ο Παναθηναϊκός υποδέχεται σήμερα στη Λεωφόρο την Σλάβια Πράγας. Οι πράσινοι με τον κόσμο στο πλευρό τους ψάχνουν για την πρόκριση. Μια πρόκριση που μόνο εύκολη δεν είναι, αλλά φυσικά ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει ότι το ευρωπαϊκό του dna μπορεί να τον κρατήσει ζωντανό.

Στοίχημα: Ένας δυνατός άσσος και… γκολ
Στοίχημα: Ένας δυνατός άσσος και… γκολ 39 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το ματς αυτό μάλιστα προσφέρει αρκετές στοιχηματικές ευκαιρίες, με την Stoiximan να έχει πραγματικά Super αποδόσεις. O…Panathinaikos λοιπόν θα παλέψει και η Stoiximan σου δίνει την ευκαιρία να ποντάρεις στην απλή νίκη του τριφυλλιού στο 2.67 απόδοση, αλλά και στην πρόκριση των πράσινων, σε απόδοση 6.60!

Από την άλλη η Stoiximan έχει και την super ενισχυμένη απόδοση στο «σκορ πολλαπλών επιλογών». Συγκεκριμένα, μπορεί κάποιος να πληρωθεί σε απόδοση 6.00 από 4.45 σε περίπτωση που το ματς λήξει στην κανονική του διάρκεια είτε 1-0 είτε 2-0 είτε 3-0. Ταυτόχρονα, υπάρχει και η επιλογή του bet builder. Για την ακρίβεια το να κερδίσει ο Παναθηναϊκός σε συνδυασμό με over 9,5 συνολικά κόρνερ αγώνα και σκόρερ τον Άντραζ Σπόραρ έχει απόδοση 9.50.

Επιπρόσθετα, ενισχυμένη είναι και η απόδοση της νίκης του Παναθηναϊκού από ημίχρονο. Αν λοιπόν το παιχνίδι έρθει άσο ημίχρονο και άσο τελικό, τότε το σημείο αυτό θα πληρωθεί στο 4.80 από το 4.50 που είναι κανονικά, με την Stoiximan να ανεβάζει την απόδοση της επιλογής αυτής.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στοίχημα: Με την ποιότητα των “Παρτενοπέι”
Στοίχημα: Με την ποιότητα των “Παρτενοπέι” 41 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

loading...

HIGHLIGHTS

close