ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: «Στηρίζουμε στην ομάδα, προστατεύουμε τη Λεωφόρο – Ολοι μαζί για την πρόκριση»

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για κόσμια συμπεριφορά στο "Απόστολος Νικολαΐδης" στην αποψινή αναμέτρηση με τη Σλάβια Πράγας.

Παναθηναϊκός: «Στηρίζουμε στην ομάδα, προστατεύουμε τη Λεωφόρο - Ολοι μαζί για την πρόκριση»

Η ανακοίνωση

Απόψε το βράδυ ο Παναθηναϊκός δίνει ένα σημαντικό αγώνα κόντρα στη Σλάβια Πράγας στη μάχη για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa Conference League. Οι φίλοι της ομάδας μας έχουν ήδη δείξει τη διάθεσή τους να συμπαρασταθούν στο Τριφύλλι, εξαντλώντας τα διαθέσιμα εισιτήρια.

Απαραίτητα στοιχεία είναι η φωνή και η υποστήριξη όλων σε κόσμιο πλαίσιο. Κάθε συμπεριφορά που θα ξεπεράσει τα όρια, θα είναι άμεσα βλαπτική στην ομάδα και μπορεί να προκαλέσει την τιμωρία της. Για το λόγο αυτό καλούμε όλους τους φιλάθλους που θα βρεθούν απόψε στις εξέδρες του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης» να αποφύγουν χρήση καπνογόνων και λέιζερ. Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι χαρακτηρισμένος από την UEFA ως υψηλής επικινδυνότητας, οπότε ο κόσμος του Παναθηναϊκού, ο 12ος παίκτης μας, θα πρέπει με τη συμπεριφορά του να προστατέψει το σπίτι του συλλόγου.

Όλοι μαζί για την πρόκριση!

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.962 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...