ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Brandi Love: Η διάσημη πορνοστάρ βρέθηκε στην Αθήνα και… ευχαρίστησε τα σώματα ασφαλείας!

Η Ελλάδα αποτελεί εξωτικό προορισμό για τουρίστες από όλον τον πλανήτη και η Brandi Love πήρε την απόφαση να επισκεφτεί τη χώρα μας για να επιβεβαιώσει όσα λέγονται για την ομορφιά της.

Brandi Love: Η διάσημη πορνοστάρ βρέθηκε στην Αθήνα και... ευχαρίστησε τα σώματα ασφαλείας!

Η Ελλάδα αποτελεί εξωτικό προορισμό για τουρίστες από όλον τον πλανήτη και η Brandi Love πήρε την απόφαση να επισκεφτεί τη χώρα μας για να επιβεβαιώσει όσα λέγονται για την ομορφιά της.

Η διάσημη πορνοστάρ έκανε μπόλικες δημοσιεύσεις στο Twitter, επισυνάπτοντας φωτογραφίες της από την ελληνική πρωτεύουσα και μίλησε για την εμπειρία της.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως «πρέπει να έχω βγάλει περισσότερες φωτογραφίες με θαυμαστές μου στην Ελλάδα απ’ ό,τι στις ΗΠΑ», ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τα… σώματα ασφαλείας! Όπως είπε, «νιώθω πως είμαι η πιο τυχερή γυναίκα στον κόσμο. Σε πολλές περιπτώσεις σήμερα, με πλησίασαν αστυνομικοί και στρατιωτικού ζητώντας μου φωτογραφίες και ευχαριστώντας με που τους στήριξα. Πιστέψτε με, παιδιά, εγώ σας ευχαριστώ. Σεβασμός, σας αγαπώ». Πάντως, απαντώντας σε ακόλουθό της, ανέφερε πως δεν ήρθε στην Ελλάδα για διακοπές αλλά για δουλειά, αν και δεν παρέλειψε να επισκεφτεί αρκετά αξιοθέατα.

Some of today’s sights! I feel like the luckiest woman alive. On numerous occasions today I was approached by country loving law enforcement & military wanting photos & thanking me for standing up for them! Trust me guys.. the thanks is all mine. Respect. ?? Love you. ???? ???????? pic.twitter.com/TOGvnA7cIY

— Brandi Love ® (@brandi_love) August 9, 2022

#whereisbrandi? This will be a fun game! Travel day and wow this trips exotic! Come along as I share all the gorgeous and xxx bts https://t.co/mLJCIGbbPq ??https://t.co/4cwyUDFYzj ?? pic.twitter.com/SrNqaOvgj9

— Brandi Love ® (@brandi_love) August 7, 2022

Πηγή: sportfm.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.