ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Πέναλτι και αποβολή δεν βλέπει ο διαιτητής – Έχουν στερέψει τα λόγια» – Δείτε την φάση!

Δείτε τι ανέφερε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την φάση του 44ου λεπτού, όπου ο Μαντούς ανέτρεψε τον Σένκεφελντ.

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Πέναλτι και αποβολή δεν βλέπει ο διαιτητής - Έχουν στερέψει τα λόγια» - Δείτε την φάση!

Στο 42ο λεπτό της αναμέτρησης στην Λεωφόρο ο Μαντούς «γκρέμισε» τον Σένκεφελντ στην περιοχή, όμως ο διαιτητής δεν υπέδειξε το σημείο του πέναλτι και κόκκινη στον τερματοφύλακα της Σλάβια, κάτι που προκάλεσε την οργή του Παναθηναϊκού.

Στην ανάρτησή τους στα social media, οι «πράσινοι« αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Και εδώ έχουμε τη φάση που αλλάζει όλο το παιχνίδι. Ο Σένκεφελντ «γκρεμίζεται» στην περιοχή από τον Μαντούς. Στο πέναλτι και αποβολή ο διαιτητής δεν βλέπει τίποτα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.