ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κρίμα για την προσπάθεια, αλλά… τώρα αρχίζουμε

ΟΠαναθηναϊκός κυριάρχησε απέναντι στη Σλάβια (1-1), είχε δοκάρι, ευκαιρίες, δεν του δόθηκε πέναλτι. Σκόραρε με τον Σπόραρ, τα έδωσε όλα για την ανατροπή, αλλά ένα λάθος του Καμπετσή στέρησε το όνειρο από μια ομάδα που... έρχεται για να γίνει ξανά Panathinaikos.

Κρίμα για την προσπάθεια, αλλά... τώρα αρχίζουμε

To ματς

Ο Παναθηναϊκός μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και θα μπορούσε να πάρει προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 2′ της αναμέτρησης. Ο Μάγκνουσον έδωσε ωραία την κάθετη μπαλιά στον Χουάνκαρ ο οποίος από τα αριστερά έκανε την παράλληλη μπαλιά προς το δεύτερο δοκάρι, ο Σπόραρ έκανε την προβολή αλλά στάθηκε άτυχος με τη μπάλα να σταματάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

Οι πράσινοι συνέχισαν να έχουν την υπεροχή στην αναμέτρηση, να προσπαθούν να βγουν κυρίως από τα αριστερά με συνεργασίες των Μάγκνουσον-Χουάνκαρ ή βαθιές μπαλιές του Ισλανδού στόπερ. Το τριφύλλι σε σχέση με το πρώτο ματς έβγαινε πρώτο στη μπάλα, κέρδιζε τις μονομαχίες και είχε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Την ίδια ώρα η Σλάβια έπαιζε όλη πίσω από τη σέντρα, προσπαθούσε να κλείσει τους χώρους προς την εστία της και να μην αφήνει τον Παναθηναϊκό να απειλήσει.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.091 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι πράσινοι βρήκαν μια ακόμη καλή στιγμή με τον Αϊτόρ όταν ο Βαγιαννίδης έκοψε την μετάβαση της Σλάβια στο κέντρο, έδωσε στον Ισπανό ο οποίος μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά έκανε τη διπλή προσπάθεια και το σουτ αλλά ο Μάντους μπλόκαρε τη μπάλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός πήρε αυτό που δικαιούνταν από το πρώτο ημίχρονο στο 58’, μετά από έξοχη συνεργασία Αϊτόρ-Χουάνκαρ και σέντρα ξυράφι του τελευταίου προς τον Σπόραρ, που με τρομερή προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (1-0) και έβαλε «φωτιά» στη Λεωφόρο!

Η Σλάβια ήταν εκ των πραγμάτων να πάρει περισσότερα ρίσκα, το τριφύλλι είχε ήδη κάνει κατάθεση ψυχής και συνέχιζε όσο του επέτρεπαν οι δυνάμεις από την υπερπροσπάθεια.

Το ματς κρεμόταν από μία κλωστή και ο Γιοβάνοβιτς τα έπαιξε όλα για όλα μετά το 77’ με Σπόραρ και Ιωαννίδη και το σχηματισμό σε 4-4-2.

Στο 85’ ο Παναθηναϊκός άγγιξε το δεύτερο γκολ μετά από εκτέλεση φάουλ του Αϊτόρ και κεφαλιά του Καχαράμπα προς τα πίσω που υποχρέωσε τον τερματοφύλακα της Σλάβια να εκτιναχθεί στο δεξί του «παράθυρο» και να παραχωρήσει κόρνερ.

Η Σλάβια ωστόσο στο 95’ έφτασε στην ισοφάριση μετά από λάθος γύρισμα του Καπετσή προς τον Μπρινιόλι που επέτρεψε στον Τζουρέτσκα να πλασάρει στα δίχτυα (1-1).

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς / 4-3-3): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ (55’ Κουρμπέλης), Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Αλεξανδρόπουλος (77’ Καμπετσής), Πέρεθ, Τσέριν, Βαγιαννίδης (77’ Ιωαννίδης), Σπόραρ, Αϊτόρ (88’ Καρλίτος).

ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ (Γίντριχ Τρπισόφσκι / 4-3-3): Μάντους, Ντούντερα (82’ Μάζοπουστ), Ούσου, Καχαράμπα, Ντόρλεϊ, Τραορέ (61’ Σεβτσίκ), Τιεχί, Χόλες, Σραντς, Λινγκρ (62’ Ούσορ), Ολαγίνκα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...