ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιοβάνοβιτς: «Πρωτόγνωρο αυτό που έζησα σήμερα, δεν μας ωφέλησαν οι αλλαγές»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στάθηκε στην πολύ καλή εικόνα της ομάδας για 60 λεπτά και σημείωσε ότι οι αλλαγές δεν βοήθησαν τους πράσινους.

Γιοβάνοβιτς: «Πρωτόγνωρο αυτό που έζησα σήμερα, δεν μας ωφέλησαν οι αλλαγές»

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην κάμερα του Cosmote TV:

«Για μία ώρα παίξαμε δυναμικά και καλά, είχαμε καλές φάσεις κάναμε καλή προσπάθεια. Μετά το 1-0 ο ρυθμός έπεσε και έχω την εντύπωση πως είχαμε καλό ρυθμό. Η αλλαγή του σχηματισμού δε μας ωφέλησεόπως και οι αλλαγές στα πρόσωπα που κάναμε δε μας βοήθησαν όπως θέλαμε. Κάναμε πράγματα που δεν κάναμε ποτέ και χάθηκαν 20′.

Ήταν πρωτόγνωρο αυτό που έζησα σήμερα και τη πίστη στο τι μπορούσαμε να καταφέρουμε. Η Σλάβια ήταν υπό μεγάλη πίεση όμως το ότι παίζαμε με μεγάλες μπάλες, το ότι δεν πήραμε πολλές δεύτερες μπάλες έδωσε την ευκαιρία στη Σλάβια να ανέβει και δε δείξαμε τον τρόπο που ξέρουμε να παίζουμε».

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 107.760 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...