ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πρόεδρος Σλάβια: «Ήμασταν τυχεροί – Nα τιμωρηθεί ο Παναθηναϊκός για τα λέιζερ» (Pic)

O πρόεδρος της Σλάβια Πράγας, Γιάροσλαβ Τρβντικ παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Παναθηναϊκού, τόνισε πως η ομάδα του από τύχη προκρίθηκε, ενώ έκανε σχόλιο και για τα λέιζερ, επισημαίνοντας πως περιμένει την τιμωρία των «πρασίνων».

Πρόεδρος Σλάβια: «Ήμασταν τυχεροί - Nα τιμωρηθεί ο Παναθηναϊκός για τα λέιζερ» (Pic)

Η Σλάβια Πράγας άντεξε στο «καμίνι» της Λεωφόρου πήρε την ισοπαλία στο φινάλε από τον Παναθηναϊκό και συνεχίζει στην επόμενη φάση του Conference League.

Ο ισχυρός άντρας των Τσέχων σχολιάζοντας την εικόνα του αγώνα, τόνισε πως η Σλάβια ήταν τυχερή, παραδέχθηκε πως ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ ανώτερος, ενώ κλείνοντας επεσήμανε πως περιμένει την τιμωρία του «τριφυλλιού» για τη συχνή χρήση λέιζερ που έκαναν οι οπαδοί του.

«Σε αντίθεση με τη μοίρα που πήρε το ματς, ήμασταν τυχεροί απόψε. Κρίμα για μια ομάδα με ποιότητα όπως ο Παναθηναϊκός, αλλά θα πρέπει να λάβει παραδειγματική τιμωρία από την UEFA για τη χρήση των laser».

Παναθηναϊκός: Οι Κώτσιρες, οι Παλάσιος και οι αντι-Μπερνάρ
Παναθηναϊκός: Οι Κώτσιρες, οι Παλάσιος και οι αντι-Μπερνάρ 5.617 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.