ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σένκεφελντ: «Είχαμε τις ευκαιρίες να προκριθούμε, όλοι κάνουν λάθη»

Τον απολογισμό των δύο αναμετρήσεων με την Σλάβια Πράγας, έκανε ο Μπαρτ Σένκεφελντ, τονίζοντας πως ο Παναθηναϊκός έπρεπε να αξιοποιήσει καλύτερα τις ευκαιρίες του για να πάρει την πρόκριση.

Σένκεφελντ: «Είχαμε τις ευκαιρίες να προκριθούμε, όλοι κάνουν λάθη»

Ο Ολλανδός στόπερ, ανέλυσε την εικόνα του Παναθηναϊκού στα δύο ματς κόντρα στην Σλάβια Πράγας, επεσήμανε τις πολλές χαμένες ευκαιρίες, ενώ κατέληξε λέγοντας πως η ομάδα έχει ανέβει πολλά επίπεδα και θα προχωρήσει καλύτερα στη συνέχεια.

«Είχα την μπάλα και ο τερματοφύλακας ήρθε στην πλάτη μου και με χτύπησε, για εμένα ήταν πέναλτι, δεν βρήκε την μπάλα, μου έριξε γονατιά. Από εκεί και πέρα, μέσα στην εβδομάδα μιλήσαμε για το παιχνίδι για να αφήσουμε τον αμυντικό μας μέσο ελεύθερο για να δημιουργήσουμε.

Σήμερα, είχαμε πέντε καλές ευκαιρίες για να βάλουμε γκολ, κάναμε καλή προσπάθεια. Μπορούμε όλοι μαζί να δουλεύουμε και να ξεπερνάμε τα προβλήματά μας. Όλα μπορούμε να τα λύσουμε και δε θα σταματήσουμε σε ένα εμπόδιο. Είμαι περήφανος για το πως παίξαμε».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.091 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την ομάδα, το λάθος του Καμπετσή και τους οπαδούς: «Η ομάδα ανεβαίνει, μπορούμε όλοι μαζί να πάμε πολύ καλά με δουλειά και να καταφέρουμε πράγματα. Αντιμετωπίζουμε τα πράγματα όπως πρέπει, σήμερα όλοι έδειξαν το χαρακτήρα τους και βρήκαμε το πως πρέπει να παίζουμε.

Θα είμαι δίπλα στους συμπαίκτες μου, όπως ο Αργύρης, που έκανε λάθος, είναι μέρος της ομάδας, όλοι κάνουν λάθη, αλλά είναι μέρος του ποδοσφαίρου, θα είμαστε μαζί του. Οι φίλαθλοί μας είναι εξαιρετικοί, αυτό θέλω να έχουμε κάθε βδομάδα, είμαι περήφανος για αυτούς και χαίρομαι που είμαι σε έναν τέτοιο μεγάλο σύλλογο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...