ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Πίκρα για τον αποκλεισμό με νέα σφαγή, αλλά έρχονται μεγάλες μέρες για τον Παναθηναϊκό!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την πίκρα από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, αλλά και τον Παναθηναϊκό του Γιοβάνοβιτς που χτίζεται για μεγάλα πράγματα.

Πίκρα για τον αποκλεισμό με νέα σφαγή, αλλά έρχονται μεγάλες μέρες για τον Παναθηναϊκό!

Την άγγιξε την ανατροπή ο Παναθηναϊκός. Όταν έκανε το 1-0 ο Σπόραρ, που θα κάνει πολλές ζημιές και θα τον λατρέψει ο κόσμος, η Λεωφόρος πήρε φωτιά και όλοι το πίστεψαν.

Δυστυχώς το 2-0 δεν έγινε παρότι η ομάδα είχε μία φάση ακόμα, αλλά θα μπορούσαν να μπουν τα γκολ στο εκπληκτικό πρώτο 60λεπτο, όταν η μπάλα δεν ήθελε την ομάδα και ζήσαμε και απόψε άλλη μία σφαγιαστική διαιτησία.

Μετά το 65΄ ήταν λογικό με τέτοιο πρέσινγκ και μόνο ένα επίσημο παιχνίδι να έρθει η κούραση για τον Παναθηναϊκό και να πάρει ανάσες η Σλάβια. Και η αλλαγή συστήματος δεν βγήκε στον Γιοβάνοβιτς, όπως πολύ σωστά είπε και ο ίδιος.

Σλούκα γερά και… πάρε μας τα λεφτά
Σλούκα γερά και… πάρε μας τα λεφτά 2.217 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο ματς της Πράγας ήταν ο Μπουκέ ο Γάλλος στην Λεωφόρο ήταν ο Αγγλος ο Μπανκς, που διαμόρφωσε το αποτέλεσμα. Δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι πάνω στον Σένκεφελντ, από τον τερματοφύλακα της Σλάβια που θα έπρεπε να δει και την δεύτερη κίτρινη και να παίξει η ομάδα της Τσεχίας με δέκα παίκτες σε όλο το δεύτερο ημίχρονο και με 1-0 σε βάρος της. Ο Σπόραρ ακόμα τρώει ξύλο από τον Ούσου που κάρτα δεν είδε.

Δυο διαιτησίες που έδωσαν την πρόκριση στην Σλάβια και αν νομίζετε ότι αυτό έγινε τυχαία τότε να δώσουμε τα συγχαρητήριά μας στον Θόδωρο Θεοδωρίδη και την ΟΥΕΦΑ για την αντιμετώπιση που είχε ο Παναθηναϊκός από τους δύο διαιτητές. Για να μην πω και για την τραγική τους απόφαση να μην υπάρχει var. Ακόμα και έτσι ο Παναθηναϊκός για 65 λεπτά είχε στα σχοινιά την Σλάβια.

Άνοιξε το σκορ με μία γκολάρα του Σπόραρ από υπέροχο συνδυασμό Ρούμπεν, Αϊτόρ, Χουάνκαρ, ενώ χάθηκαν πολλές ευκαιρίες ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

Εκτός από όλα τα άλλα δεν τον ήθελε και η μπάλα τον Παναθηναϊκό, που με βάση τις εμφανίσεις και των δύο ομάδων τις ευκαιρίες και στα δύο παιχνίδια, την μπάλα που έπαιξαν άξιζε την πρόκριση, που δεν πήρε κυρίως λόγω της διαιτησίας.

Αν τον έπαιζαν 50-50 δεν θα συζητάγαμε για την έλλειψη λύσεων από τον πάγκο και την παρουσία του Καμπετσή, διότι θα έπαιζε ο Παλάσιος, διότι με παίκτη παραπάνω και στην Πράγα και στην Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός θα είχε την πρόκριση στα χέρια του.

Ο κόσμος κατάλαβε τι έγινε και παρά την πίκρα για τον αποκλεισμό χειροκρότησε την ομάδα, διότι βλέπει και μπάλα και προοπτική για να πρωταγωνιστήσει στην Ελλάδα ο Παναθηναϊκός. Και βλέπει παίκτες να έρχονται και να κάνουν την διαφορά αμέσως.

Ο Μάγκνουσον ήταν πολύ καλός και δημιουργικά και αμυντικά με εξαίρεση μία φάση που δέχθηκε κίτρινη κάρτα, ο Σπόραρ έπαιζε όλη την άμυνα της Σλάβια έβαλε ένα γκολ βρέθηκε κοντά σε άλλα δύο και είναι λίγες ημέρες στην ομάδα.

Είναι φανερό ότι η ομάδα βρήκε φορ κλάσης και θα φανεί και στην πορεία. Ο Τσέριν είναι ένα μηχανάκι ασταμάτητο, ο Βέρμπιτς δυστυχώς δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής, αλλά θα κάνει όργια και έρχονται και καλό δεκάρι και άλλο ένα οκτάρι και ίσως ένα εξτρέμ και ένα στόπερ.

Ο κόσμος για πρώτη φορά μετά από χρόνια βλέπει τον Παναθηναϊκό να ξεκινάει το πρωτάθλημα και να κοιτάει ψηλά, αφού δεν φαίνεται ότι έχει να ζηλέψει κάτι από κανέναν.

Σε αυτά τα προκριματικά είχε τον δυσκολότερο αντίπαλο από όλες τις ομάδες και έπαιξε την καλύτερη μπάλα και είχε τον πιο άδικο αποκλεισμό με διαιτησίες σε βάρος του.

Η Λεωφόρος γέμισε κόντρα στην Σλάβια, αλλά αναμένεται να είναι γεμάτη σε όλη την χρονιά. Τα καλύτερα έρχονται…

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης Eχει περάσει σχεδόν όλη του την ζωή στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και όταν αποφοίτησε από το εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας ξεκίνησε την καριέρα του στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Αφού πέρασε από το ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β΄Εθνικής και διαιτησίας, το καλοκαίρι του 1986, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα! Ανέλαβε το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», το οποίο ακολουθεί μέχρι και σήμερα, σε μια πορεία γεμάτη ειδήσεις, πολλά γραπτά, πολλές χαρές, αλλά και λύπες και αμέτρητα ταξίδια! Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» και πήγε στο «SPORTIME». Δυο χρόνια αργότερα πήρε…μεταγραφή για τη «SPORTDAY», και το 2015 πήγε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ενώ από το 2021 συνεργάζεται με το SDNA.GR. Από το 2000 και μετά πήγε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 με διάλλειμα τριών ετών όπου μεταπήδησε στο SPORT24 Radio. Στο PANATHINAIKOS24.gr γράφει με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.