ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Στον Παναθηναϊκό ο Νάτσιος

Στην απόκτηση του Χρήστου Νάτσιου για το τμήμα Boccia προχώρησε ο Παναθηναϊκός ενισχύοντας ακόμα περισσότερο ένα από τα τμήματα ΑμεΑ.

Στην απόκτηση του Χρήστου Νάτσιου για το τμήμα Boccia προχώρησε ο Παναθηναϊκός ενισχύοντας ακόμα περισσότερο ένα από τα τμήματα ΑμεΑ.

ΒΟΜΒΑ Παναθηναϊκού με Γκολομέεβ!
ΒΟΜΒΑ Παναθηναϊκού με Γκολομέεβ! 4.290 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει τη μεταγραφή του αθλητή ΑμεΑ Χρήστου Νάτσιου για το τμήμα Boccia του Συλλόγου.

Μια ακόμα σημαντική μεταγραφική προσθήκη για το «τριφύλλι» καθώς ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του τον Χρήστο Νάτσιο.

Πρόκειται για έναν αξιόλογο αθλητή που ήρθε από τον ΑΣΑΧ και είναι χαρακτηριστικό ότι το 2020 ήταν εντός του σχεδιασμού εθνικής ομάδας στην κατηγορία στήριξης».

Ο Νάτσιος θα είναι ο τέταρτος κατά σειρά αθλητής της ομάδας Boccia του ΠΑΟ και σε δήλωση του ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έγινα μέλος αυτής της ιστορικής ομαδας όπως είναι ο Παναθηναϊκός και εύχομαι μέσα από τις διακρίσεις μου να ανεβάσω ακόμα πιο ψηλά το όνομα του Συλλόγου στο Boccia».

Πετρέας στο P24.GR: «Να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του Παναθηναϊκού – Ήρθα για τους τίτλους και την Ευρώπη»!
Πετρέας στο P24.GR: «Να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του Παναθηναϊκού – Ήρθα για τους τίτλους και την Ευρώπη»! 1.327 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

loading...

HIGHLIGHTS

close