CREATE IMAGE Ερασιτέχνης

Στον Παναθηναϊκό ο Νάτσιος

Στον Παναθηναϊκό ο Νάτσιος

Στην απόκτηση του Χρήστου Νάτσιου για το τμήμα Boccia προχώρησε ο Παναθηναϊκός ενισχύοντας ακόμα περισσότερο ένα από τα τμήματα ΑμεΑ.

Στην απόκτηση του Χρήστου Νάτσιου για το τμήμα Boccia προχώρησε ο Παναθηναϊκός ενισχύοντας ακόμα περισσότερο ένα από τα τμήματα ΑμεΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει τη μεταγραφή του αθλητή ΑμεΑ Χρήστου Νάτσιου για το τμήμα Boccia του Συλλόγου.

Μια ακόμα σημαντική μεταγραφική προσθήκη για το «τριφύλλι» καθώς ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του τον Χρήστο Νάτσιο.

Πρόκειται για έναν αξιόλογο αθλητή που ήρθε από τον ΑΣΑΧ και είναι χαρακτηριστικό ότι το 2020 ήταν εντός του σχεδιασμού εθνικής ομάδας στην κατηγορία στήριξης».

Ο Νάτσιος θα είναι ο τέταρτος κατά σειρά αθλητής της ομάδας Boccia του ΠΑΟ και σε δήλωση του ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έγινα μέλος αυτής της ιστορικής ομαδας όπως είναι ο Παναθηναϊκός και εύχομαι μέσα από τις διακρίσεις μου να ανεβάσω ακόμα πιο ψηλά το όνομα του Συλλόγου στο Boccia».

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΣΧΟΛΙΑ
FOLLOW