ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μάγκνουσον: «Δεν έχω ξαναδει τέτοια ατμόσφαιρα – Είμαι υπερήφανος που ανήκω στον Παναθηναϊκό» (Pic)

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον έμεινε εντυπωσιασμένος με την ατμόσφαιρα της Λεωφόρου και τόνισε πως νιώθει υπερήφανος που αποτελεί μέλος του Παναθηναϊκού.

Μάγκνουσον: «Δεν έχω ξαναδει τέτοια ατμόσφαιρα - Είμαι υπερήφανος που ανήκω στον Παναθηναϊκό» (Pic)

Εξαιρετική ήταν η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στη χθεσινή αναμέτρηση με τη Σλάβια Πράγας, έδωσαν ώθηση στο «τριφύλλι» και αν και στο φινάλε το αποτέλεσμα δεν ήταν θετικό για τους «πράσινους», η συνέχεια στη σεζόν που μόλις άρχισε θα είναι ανάλογο κλίματος.

Ένας από τους παίκτες που ήταν ενθουσιασμένος με την ατμόσφαιρα ήταν ο Ισλανδός στόπερ που έκανε ειδική αναφορά στο κοινό του «τριφυλλιού» και τόνισε πως νιώθει υπερήφανος που αποτελεί μέλος της ομάδας.

Αναλυτικά το μήνυμα του Ισλανδού στόπερ:

«Είμαι τόσο περήφανος για τον τρόπο που παίξαμε απόψε και για το πώς παλέψαμε σαν ομάδα, αλλά είναι δύσκολο να αποδεχτείς το τελικό αποτέλεσμα σε παιχνίδια όπως αυτά. Ένα πράγμα πρέπει να αναφέρω.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 60.902 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έχω παίξει σε πολλά γήπεδα σε όλο τον κόσμο, αλλά η ατμόσφαιρα που δημιουργήσατε οι οπαδοί στη Λεωφόρο είναι κάτι που δεν έχω ζήσει ποτέ. Η ενέργεια που δίνετε σε εμάς, τους παίκτες, είναι τόσο ζωτική για εμάς και μέσα από την καρδιά μου, σας ευχαριστώ!».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.