ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εκπληκτικός Στιλ για τον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Έχω ανατριχιάσει και κλάψει στην Λεωφόρο»! (Pic)

Ο Λουκ Στιλ απάντησε στον Μάγκνουσον για την εκπληκτική ατμόσφαιρα στη Λεωφόρο και αποκάλυψε πως έχει κλάψει σε ματς του Παναθηναϊκού από την υποστήριξη του κόσμου.

Εκπληκτικός Στιλ για τον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Έχω ανατριχιάσει και κλάψει στην Λεωφόρο»! (Pic)

Ο Ισλανδός στόπερ αναφέρθηκε στην εντυπωσιακή ατμόσφαιρα της Λεωφόρου, ωστόσο αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι ο διάλογος που άνοιξε με τον άλλοτε τερματοφύλακα, Λουκ Στιλ και η απάντηση του Άγγλου κίπερ.

Ο Στιλ θυμήθηκε όσα έζησε και βίωσε το διάστημα που αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό και αποκάλυψε πως έχει κλάψει στη Λεωφόρο από τον συγκλονιστικό κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Δύο φορές έχω κλάψει σε ποδοσφαιρικό γήπεδο. Μια φορά στο Γουέμπλεϊ, όταν έχασα στον ημιτελικό του FA Cup και μια στο παιχνίδι που αποκλειστήκαμε από την Ευρώπη με τον Παναθηναϊκό. Σε αυτό το ματς οι οπαδοί ήταν ήσυχοι για 89 λεπτά. Τότε όμως χτύπησε ένα τύμπανο και άρχισαν ΟΛΟΙ να τραγουδούν τον ύμνο μας. Ανατρίχιασα και ποτέ δεν έχω υπάρξει πιο περήφανος που αγωνίστηκα σε μια ομάδα. Το μάθημα είναι: απογοητευτήκαμε για μια στιγμή, αλλά αύριο θα σηκωθούμε ξανά».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.878 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.