ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η «καυτή» Λεωφόρος και το «πράσινο» πάρτι στις κερκίδες κάθε εβδομάδα!

Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού χθες στη Λεωφόρο ήταν από άλλον πλανήτη.

Η «καυτή» Λεωφόρος και το «πράσινο» πάρτι στις κερκίδες κάθε εβδομάδα!

Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού χθες στη Λεωφόρο ήταν από άλλον πλανήτη.

Ένα από τα μεγαλύτερα κέρδη, μετά τον χθεσινό πικρό αποκλεισμό για το τριφύλλι, είναι η σχέση που έχει διαμορφωθεί ανάμεσα σε ομάδα και κόσμο. Οι φίλοι του «τριφυλλιού» βλέπουν μια προοπτική, έχουν μια αισιοδοξία και μια ελπίδα για καλύτερα πράγματα και για επιστροφή στην περίφημη Παναθηναϊκή κανονικότητα και αυτό φαίνεται. Η θετική ενέργεια που υπάρχει μεταφέρεται από την κερκίδα προς την ομάδα κι αυτό μόνο θετικό είναι ενόψει της νέας χρονιάς που έρχεται.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.587 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μέσα στο κατακαλόκαιρο περίπου 2000 οπαδοί βρέθηκαν χθες στο ξενοδοχείο Caravel για να τονώσουν το ηθικό της ομάδας. Στη συνέχεια, η Λεωφόρος πήρε φωτιά και όσοι βρέθηκαν στο «Απόστολος Νικολαΐδης» θα έχουν να θυμούνται την εκπληκτική κερκίδα που δημιούργησαν χθες οι φίλοι της ομάδας. Η Θύρα 13 έδινε τον ρυθμό και όλο το γήπεδο ακολουθούσε, ενώ υπήρξαν στιγμές που δεν άκουγες τον διπλανό σου από την ένταση και τον παλμό στο πλέον ιστορικό γήπεδο της χώρας.

Να το πούμε διαφορετικά: Η Λεωφόρος ήταν χθες όπως έπρεπε και όπως πρέπει να είναι πάντα! Οι ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού είχαν να λένε για τη μεταδοτικότητα της εξέδρας και το πόσο πολύ τους «ανέβαζε» αυτό που συνάντησαν στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Οι δηλώσεις του Χόρντουρ Μάγκνουσον είναι ενδεικτικές.

Με τέτοια Λεωφόρο και στη συνέχεια, ο Παναθηναϊκός όχι μόνο δεν έχει αν φοβηθεί τίποτα, αλλά στέλνει και μήνυμα σε κάθε κατεύθυνση ενόψει της σεζόν που έρχεται. Μείνετε συντονισμένοι γιατί προβλέπεται μια πράσινη γιορτή και ένα… Παναθηναϊκό πάρτι κάθε εβδομάδα στο γήπεδο του Παναθηναϊκού και ένας… εφιάλτης για κάθε αντίπαλο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...