ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Η Λεωφόρος όπως πρέπει και το respect στον κόσμο! (Pics, Vids)

Ο Παναθηναϊκός συσπειρωμένος και με τον κόσμο δίπλα του, μεγαλώνει μέρα με τη μέρα.

Η Λεωφόρος όπως πρέπει και το respect στον κόσμο! (Pics, Vids)

Όλος ο οργανισμός του Παναθηναϊκού ζούσε και ανέπνεε για τα δύο ματς με την Σλάβια Πράγας. Κάτι η εικόνα της ομάδας που συνεχίζει να έχει ανοδική πορεία από την περσινή σεζόν, κάτι η ανυπομονησία για την επιστροφή στην Ευρώπη έπειτα από μία πενταετία έβαλε στην «πρίζα» άπαντες.

Ο αποκλεισμός από τους Τσέχους που δεν ήταν ανώτεροι και οι συνθήκες όπως αυτός ήρθε μπορεί να πληγώνουν, ωστόσο δημιουργούν και συσπείρωση.

Το είδαμε στην Πράγα με την εκδρομή των οπαδών της Θύρας 13 και την υποστήριξη, αλλά πολύ περισσότερο το βίωσαν όλοι κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, πριν το ματς τόσο στο ξενοδοχείο που διέμεναν οι «πράσινοι», όσο και στις εξέδρες του «Απ. Νικολαΐδης», πριν τη σέντρα αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Όλοι ήταν δίπλα στους παίκτες, έδωσαν ώθηση, δημιούργησαν «καυτή» ατμόσφαιρα που η ιστορική έδρα είχε να ζήσει χρόνια ολόκληρα, ενώ χειροκρότησαν στο φινάλε, στέλνοντας και το κατάλληλο μήνυμα ενόψει και της συνέχειας, σε μια χρονιά όπου μόλις ξεκίνησε.

Οι εικόνες από τη Λεωφόρο στο πόδι… έκαναν το γύρο του διαδικτύου, ο κόσμος ήταν φανταστικός και έδειξε πως χρειάζεται μια σπίθα… για να ξυπνήσει ο γίγαντας Παναθηναϊκός.

Δείτε φωτογραφίες από την εκπληκτική ατμόσφαιρα!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.