ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Φορτσάρει για μεταγραφές υψηλού επιπέδου

Προχωράει ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού που παραμένει ίδιος παρά τον αποκλεισμό από τη Σλάβια Πράγας.

Παναθηναϊκός: Φορτσάρει για μεταγραφές υψηλού επιπέδου

Προχωράει ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού που παραμένει ίδιος παρά τον αποκλεισμό από τη Σλάβια Πράγας.

Οι πράσινοι δεν τα κατάφεραν απέναντι στους Τσέχους, το πάλεψαν, αλλά γνώρισαν για πολλούς και διαφορετικούς λόγους τον αποκλεισμό και πλέον βλέπουν την επόμενη μέρα.

Οπου “επόμενη μέρα”, βάλτε τη στροφή στις εν ελλάδι υποχρεώσεις με τους στόχους να είναι υψηλότεροι σε σχέση με πέρυσι, αλλά και στον μεταγραφικό σχεδιασμό για τα… υπόλοιπα κομμάτια του παζλ.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.241 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το πλάνο ενίσχυσης παραμένει ίδιο. Δεν αλλάζει παρά τον αποκλεισμό, κάτι που, άλλωστε, είχε τονίσει και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου πριν από το παιχνίδι με τη Σλάβια. Ο Παναθηναϊκός στοχέυει στην απόκτηση παικτών στο “10”, το “8”, και ενός εξτρέμ, ενώ δεν αποκλείονται και συμπληρωματικές κινήσεις.

Υπάρχει έντονη κινητικότητα για την επόμενη μεταγραφή και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός προχωράει για την απόκτηση παίκτη υψηλού επιπέδου. Στόχος είναι να ντυθεί στα πράσινα ένας χαφ top κλάσης και η ομάδα να ανεβάσει ακόμη περισσότερο το επίπεδό της.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.