ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεσύλλας: «Κινείται για μεταγραφές υψηλού επιπέδου ο Παναθηναϊκός – Επιθετικός ποιότητας ο Σπόραρ»

Η επόμενη ημέρα στον Παναθηναϊκο μετά τον αποκλεισμό από τη Σλάβια Πράγας και το ρεπορτάζ του Διονύση Δεσύλλα.

Δεσύλλας: «Κινείται για μεταγραφές υψηλού επιπέδου ο Παναθηναϊκός - Επιθετικός ποιότητας ο Σπόραρ»

Την επόμενη ημέρα της χθεσινής εμφάνισης αλλά και αποκλεισμού του Παναθηναϊκού ανέλυσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας. Ο ρεπόρτερ του τριφυλλιού ανέφερε το «πώς» έχει το κλίμα στην ομάδα, και υπογράμμισε ότι οι υπεύθυνοι της ομάδας κινούνται πλέον μεταγραφικά για να ολοκληρώσουν τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις.

Επεσήμανε ότι ο αποκλεισμός δεν θα διαφοροποιήσει τίποτα στο μεταγραφικό πλάνο και πως το τριφύλλι προχωράει για παίκτες υψηλού επιπέδου (χαφ, εξτρέμ) όπως έγινε μέχρι τώρα και στις άλλες αποκτήσεις που προηγήθηκαν, για να ανεβάσουν και άλλο την ποιότητα της ομάδας.

Εφερε ως παράδειγμα τις μεταγραφές Βέρμπιτς και Σπόραρ. Μάλιστα, στάθηκε και στον δεύτερο, με αφορμή την χθεσινή του παρουσία στο ματς με την Σλάβια Πράγας τονίζοντας ότι φάνηκε ξεκάθαρα ότι πρόκειται για έναν επιθετικό με μεγάλη ποιότητα ο οποίος θα δώσει στην ομάδα αυτά που αναζητούσε την περσινή σεζόν.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα…

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 95.443 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...