ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

#PAOUNITEDWESTAND: Η νέα Παναθηναϊκή τάση που δημιουργούμε στα social media!

Η ενότητα και η συσπείρωση είναι απαραίτητη για τη νέα χρονιά και το panathinaikos24.gr δημιουργεί διαδικτυακή... Παναθηναϊκή καταιγίδα!

#PAOUNITEDWESTAND: Η νέα Παναθηναϊκή τάση που δημιουργούμε στα social media!

Η ενότητα και η συσπείρωση είναι απαραίτητη για τη νέα χρονιά και το panathinaikos24.gr δημιουργεί διαδικτυακή… Παναθηναϊκή καταιγίδα!

Το τριφύλλι, μετά τον χθεσινό άδικο αποκλεισμό από τη Σλάβια Πράγας, κοιτάζει τη συνέχεια στην Ελλάδα και φυσικά προχωράει τον σχεδιασμό του υπό την καθοδήγηση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Το πρώτο μεγάλο κέρδος για την ομάδα, που έχει ταλαιπωρηθεί τα τελευταία χρόνια όσο καμία άλλη, είναι το γεγονός ότι έχει κερδίσει τον κόσμο της. Έναν κόσμο απαιτητικό, καχύποπτο με όσα έχει περάσει και εξαιρετικά δύσκολο.

Η Λεωφόρος στο ματς με τη Σλάβια ήταν ΟΝΕΙΡΙΚΗ. Μας θύμισε τα παλαιότερα χρόνια. Ένα πραγματικό ποδοσφαιρικό κολαστήριο για τον αντίπαλο και μια έδρα που έδινε ώθηση στους παίκτες του Παναθηναϊκού. Το “Απόστολος Νικολαϊδης” πρέπει να είναι έτσι ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ τη φετινή σεζόν. Η ομάδα δείχνει ότι μπορεί να περάσει στο επόμενο επίπεδο και να διεκδικήσει περισσότερα πράγματα. Ο αποκλεισμός πίκρανε τους πάντες, όμως οι βάσεις για καλύτερες μέρες ποδοσφαιρικά υπάρχουν και αυτό φαίνεται. Απαιτείται συνέχεια στην ποδοσφαιρική λογική, μεταγραφές επιπέδου, ταπεινότητα, αλλά και υψηλοί στόχοι. Απαιτείται, επίσης, συσπείρωση και ενότητα. Ομάδα και κόσμος πρέπει φέτος να είναι μια γροθιά και η Λεωφόρος να “βράζει” κάθε εβδομάδα.

Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού
Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού 6.845 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δημιουργούμε το hastag #PAOUNITEDWESTAND και δείχνουμε τη δυναμική. Στέλνουμε μήνυμα σε κάθε κατεύθυνση και προχωράμε με γνώμονα το καλό του Παναθηναϊκού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.