ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

#PAOUNITEDWESTAND: Η νέα Παναθηναϊκή τάση που δημιουργούμε στα social media!

Η ενότητα και η συσπείρωση είναι απαραίτητη για τη νέα χρονιά και το panathinaikos24.gr δημιουργεί διαδικτυακή... Παναθηναϊκή καταιγίδα!

Η ενότητα και η συσπείρωση είναι απαραίτητη για τη νέα χρονιά και το panathinaikos24.gr δημιουργεί διαδικτυακή… Παναθηναϊκή καταιγίδα!

Βοτανικός: 38.022 η συνολική χωρητικότητα – Τρια διαζώματα στο νέο γήπεδο
Βοτανικός: 38.022 η συνολική χωρητικότητα – Τρια διαζώματα στο νέο γήπεδο 41.129 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το τριφύλλι, μετά τον χθεσινό άδικο αποκλεισμό από τη Σλάβια Πράγας, κοιτάζει τη συνέχεια στην Ελλάδα και φυσικά προχωράει τον σχεδιασμό του υπό την καθοδήγηση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Το πρώτο μεγάλο κέρδος για την ομάδα, που έχει ταλαιπωρηθεί τα τελευταία χρόνια όσο καμία άλλη, είναι το γεγονός ότι έχει κερδίσει τον κόσμο της. Έναν κόσμο απαιτητικό, καχύποπτο με όσα έχει περάσει και εξαιρετικά δύσκολο.

Η Λεωφόρος στο ματς με τη Σλάβια ήταν ΟΝΕΙΡΙΚΗ. Μας θύμισε τα παλαιότερα χρόνια. Ένα πραγματικό ποδοσφαιρικό κολαστήριο για τον αντίπαλο και μια έδρα που έδινε ώθηση στους παίκτες του Παναθηναϊκού. Το “Απόστολος Νικολαϊδης” πρέπει να είναι έτσι ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ τη φετινή σεζόν. Η ομάδα δείχνει ότι μπορεί να περάσει στο επόμενο επίπεδο και να διεκδικήσει περισσότερα πράγματα. Ο αποκλεισμός πίκρανε τους πάντες, όμως οι βάσεις για καλύτερες μέρες ποδοσφαιρικά υπάρχουν και αυτό φαίνεται. Απαιτείται συνέχεια στην ποδοσφαιρική λογική, μεταγραφές επιπέδου, ταπεινότητα, αλλά και υψηλοί στόχοι. Απαιτείται, επίσης, συσπείρωση και ενότητα. Ομάδα και κόσμος πρέπει φέτος να είναι μια γροθιά και η Λεωφόρος να “βράζει” κάθε εβδομάδα.

Δημιουργούμε το hastag #PAOUNITEDWESTAND και δείχνουμε τη δυναμική. Στέλνουμε μήνυμα σε κάθε κατεύθυνση και προχωράμε με γνώμονα το καλό του Παναθηναϊκού.

Βίντεο – ΕΠΟΣ μέσα από την Τούμπα: Το γκολ του Αϊτόρ και το “ωωω” των οπαδών του ΠΑΟΚ στην πάσα του Ρούμπεν (vid)
Βίντεο – ΕΠΟΣ μέσα από την Τούμπα: Το γκολ του Αϊτόρ και το “ωωω” των οπαδών του ΠΑΟΚ στην πάσα του Ρούμπεν (vid) 35.031 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

loading...

HIGHLIGHTS

close