ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χυδαίος Μπαλόκας σε άρθρο του Τάσου Νικολογιάννη: “Της κοντής ψ@#%ης…” (pic)

Απίστευτη χυδαιότητα από τον υπάλληλο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μπαλόκα και εκφράσεις πεζοδρομίου σε άρθρο του Τάσου Νικολογιάννη.

Απίστευτη χυδαιότητα από τον υπάλληλο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μπαλόκα και εκφράσεις πεζοδρομίου σε άρθρο του Τάσου Νικολογιάννη.

Βοτανικός: 38.022 η συνολική χωρητικότητα – Τρια διαζώματα στο νέο γήπεδο
Βοτανικός: 38.022 η συνολική χωρητικότητα – Τρια διαζώματα στο νέο γήπεδο 40.397 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο γνωστός δημοσιογράφος και συνεργάτης του panathinaikos24.gr έγραψε blog στο sdna.gr, στο οποίο μεταξύ άλλων έκανε επίθεση στη διαιτησία μετά το… χειρουργείο που έπεσε στα δυο ματς του “τριφυλλιού” με τη Σλάβια Πράγας. Δεν έγινε καμία αναφορά στον Ολυμπιακό, αλλά υπάλληλος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ “αντέδρασε” δημοσίως με σχόλιό του και με εκφράσεις πεζοδρομίου.

Έκανε λόγο για… ψ@#ες και τρίχες, θαρρείς και είναι ο χειρότερος χούλιγκαν ή ο “γραφικός του χωριού”. Αναφερόμαστε στον κ. Μπαλόκα (υπήρξε, ως γνωστόν, παρατηρητής στο περίφημο ντέρμπι της Ριζούπολης προτού πάρει θέση στην ΠΑΕ Ολυμπιακός) και το σχόλιό του κάτω από το άρθρο του Νικολογιάννη.

Δείτε το σχόλιο

Βίντεο – ΕΠΟΣ μέσα από την Τούμπα: Το γκολ του Αϊτόρ και το “ωωω” των οπαδών του ΠΑΟΚ στην πάσα του Ρούμπεν (vid)
Βίντεο – ΕΠΟΣ μέσα από την Τούμπα: Το γκολ του Αϊτόρ και το “ωωω” των οπαδών του ΠΑΟΚ στην πάσα του Ρούμπεν (vid) 34.845 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

loading...

HIGHLIGHTS

close