ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Φουλάρει για τον επόμενο – Τι «παίζει» με 10άρι και εξτρέμ

Έτοιμος για την επόμενη μεταγραφή του φαίνεται πως είναι ο Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκός: Φουλάρει για τον επόμενο – Τι «παίζει» με 10άρι και εξτρέμ

Στην ομάδα υπάρχει έντονη κινητικότητα για την ενίσχυση μεσοεπιθετικά και όλα δείχνουν ότι είναι ζήτημα χρόνου να γίνει γνωστός ο επόμενος παίκτης που θα φορέσει τα πράσινα. Ως γνωστόν, το «τριφύλλι» προχωράει για μεταγραφές που θα καλύψουν τα κενά σε συγκεκριμένες θέσεις.

Προτεραιότητα αποτελούν οι ποδοσφαιριστές στο «10», το «8» και στα εξτρέμ με έναν ακόμα ποδοσφαιριστή. Δεν αποκλείεται, βέβαια, κάποιους από αυτούς που θα έρθουν να μπορεί να παίζει σε πάνω από μια θέση μεσοεπιθετικά και να δίνει έτσι βοήθειες σημαντικές στην ομάδα.

Κάποιοι στόχοι έχουν τσεκαριστεί, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει ανάψει το «πράσινο φως» και γίνονται οι κινήσεις για να κλείσουν οι «εκλεκτοί» του Σέρβου προπονητή.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.778 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.