ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τρελαμένος ο Σπόραρ: “Ατμόσφαιρα από άλλον πλανήτη – Πάμε ΠΑΟ (pic)

Εντυπωσιασμένος με τα όσα έζησε στη Λεωφόρο ο Αντράζ Σπόραρ.

Τρελαμένος ο Σπόραρ:

Εντυπωσιασμένος με τα όσα έζησε στη Λεωφόρο ο Αντράζ Σπόραρ.

Ο Σλοβένος φορ σκόραρε στο ματς με τη Σλάβια Πράγας, αλλά η ομάδα δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa Conference League. Ο ποδοσφαιριστής έζησε για πρώτη φορά τη μαγεία της Λεωφόρου και… έπαθε την πλάκα του με την ατμόσφαιρα στο “Απόστολος Νικολαΐδης”.

Ο Σπόραρ ανέφερε στα social media: “Η Ατμόσφαιρα ήταν από άλλο πλανήτη! Όχι το αποτέλεσμα που θέλαμε, αλλά συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά. Πάμε ΠΑΟ (σ.σ. στα ελληνικά)”.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.762 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.