ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Έβαλε τα γυαλιά στην Αθήνα και όλη την Ελλάδα: Με αυτό το έργο η Θεσσαλονίκη μπαίνει στο μέλλον

Σε άλλο επίπεδο πλέον η συμπρωτεύουσα.

Έβαλε τα γυαλιά στην Αθήνα και όλη την Ελλάδα: Με αυτό το έργο η Θεσσαλονίκη μπαίνει στο μέλλον

Τη μεγαλύτερη εναέρια οδό στην Ελλάδα, χωρίς διόδια, η οποία αναμένεται να ανακουφίσει σε σημαντικό βαθμό τη συγκοινωνιακή λειτουργία της Θεσσαλονίκης αναμένεται να δουν στην πόλη τους οι Θεσσαλονικείς τα επόμενα χρόνια.

Για την ολοκλήρωση του έργου του νέου οδικού άξονα ο οποίος θα κατασκευαστεί στην ανατολική πλευρά της Περιφερειακής Θεσσαλονίκης, ενώ ένα τμήμα του, με μήκος περίπου 4 χλμ., θα είναι υπέργειο θα χρειαστούν 4 χρόνια, με τις εκτιμήσεις να δείχνουν το τέλος του 2026 ως ημερομηνία παράδοσης.

Περισσότερα μ΄ ένα κλικ εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...