ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σπόραρ: Θα είναι το επιθετικό βαρόμετρο του «τριφυλλιού» στο φετινό πρωτάθλημα (Vids)

Ο Άντραζ Σπόραρ έδειξε με το «καλησπέρα» στα επίσημα ματς, πως ήρθε για να αφήσει το στίγμα του στον Παναθηναϊκό.

Σπόραρ: Θα είναι το επιθετικό βαρόμετρο του «τριφυλλιού» στο φετινό πρωτάθλημα (Vids)

Ο Σλοβένος φορ δεν έχει κλείσει ούτε ένα 20ήμερο που βρίσκεται στον Παναθηναϊκό και αμέσως στα ματς που διεξήχθησαν με τη Σλάβια πήρε το «βάπτισμα του πυρός».

Στο ματς της Πράγας, έπαιξε στο β΄ ημίχρονο ήταν εκείνος που με την ενέργειά του κερδίζει την κόκκινη κάρτα του και συνάμα την αποβολή του Εντουάρντο Σάντος. Στον επαναληπτικό της Αθήνας, ο Σλοβένος φορ ξεκινά βασικός, έχει τη σπουδαιότερη ευκαιρία μόλις στο 2ο λεπτό για να χρηστεί σκόρερ, αλλά είχε επίσης και την ατυχία να δει τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι. Αν εκείνη η φάση κατέληγε στα δίχτυα, ενδεχομένως η μοίρα του Παναθηναϊκού να γραφόταν αλλιώς στη συνέχεια της αναμέτρησης.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 13.536 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι κινήσεις του στο πρώτο μέρος, έδειξαν ψήγματα της ποιότητάς του, καθώς στον Παναθηναϊκό περιμένουν πάρα πολλά από εκείνον. Παράλληλα ο Σπόραρ στο β΄ημίχρονο της Λεωφόρου, έβαλε και το πρώτο επίσημο τέρμα των «πρασίνων» για τη φετινή σεζόν, ενώ η συνολική του εικόνα άφησε πάρα πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Προφανώς και οι κινήσεις του Παναθηναϊκού δεν έχουν ολοκληρωθεί για να έχουμε μια συγκεντρωτική εικόνα για το επίπεδο που θα έχει μεσοεπιθετικά το «τριφύλλι» ενόψει και της έναρξης του πρωταθλήματος, αλλά για την ώρα με τους Παλάσιος, Αϊτόρ και Βέρμπιτς να υπάρχουν ήδη στο «πράσινα φτερά», ο Σπόραρ μπορεί να νιώθει τη σιγουριά για να βρίσκει με μεγαλύτερη ευκολία το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Η εικόνα του Σλοβένου ειδικά στο δεύτερο ματς κόντρα στους Τσέχους, δείχνει έναν ποδοσφαιριστή που βρίσκεται πάντα μέσα στις φάσεις, το γκολ που σημειώνει και ο τρόπος, επίσης καταδεικνύουν το επίπεδο δυσκολίας και εν κατακλείδι, ο Σπόραρ αν όλα πάνε κατ΄ ευχήν, θα είναι το νούμερο ένα επιθετικό όπλο στην επίθεση του «τριφυλλιού», καθώς η αλήθεια είναι πως την περσινή σεζόν υπήρξε πρόβλημα στο «9» αν εξαιρέσει κανείς το σούπερ δίμηνο που είχε ο Καρλίτος στο ξεκίνημα του περσινού πρωταθλήματος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.