ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Προσπαθεί για τη σούπερ και δύσκολη κίνηση με Μπερνάρντ!

Μια τεράστια μεταγραφή προσπαθεί να ολοκληρώσει ο Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκός: Προσπαθεί για τη σούπερ και δύσκολη κίνηση με Μπερνάρντ!

Οι «πράσινοι» κινούνται για την απόκτηση του Βραζιλιάνου σούπερ παίκτη, Μπερνάρντ, προκειμένου να ανεβάσει κατά πολύ το επίπεδό τους στη μεσοεπιθετική λειτουργία της ομάδας. Ο διεθνής άσος, στα 29 του, αγωνίζεται ως εξτρέμ και «δεκάρι» και το «τριφύλλι» κάνει τη μεγάλη προσπάθεια για να τον  αποκτήσει.

Ο Μπερνάρντ είναι διεθνής με την Εθνική Βραζιλίας, ενώ έχει αγωνιστεί για πέντε χρόνια στην Ατλέτικο Μινέιρο προτού πάρει μεταγραφή στη Σαχτάρ έναντι 25 εκατ. ευρώ.

Εκεί έκανε για άλλα 5 χρόνια φοβερά και τρομερά πράγματα, με 156 ματς, 28 γκολ και 35 ασίστ. Στη συνέχεια ο Μπερνάρντ πήρε την απόφαση για το μεγάλο βήμα για την Πρέμιερ Λιγκ και την Έβερτον, στην οποία έμεινε για τρία χρόνια, προτού πάει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Αλ Σαρίγια.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.290 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με την Εθνική ομάδα της Βραζιλίας, ο Μπερνάρντ μετράει 14 συμμετοχές και 1 γκολ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.