ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεσύλλας: «Δύσκολη η περίπτωση του Μπερνάρντ, το παλεύει πολύ ο Παναθηναϊκός»

Τα δεδομένα της δύσκολης και εξαιρετικής περίπτωσης του Μπερνάρντ, τον οποίο προσπαθεί να ντύσει στα πράσινα ο Παναθηναϊκός ανέλυσε ο Διονύσης Δεσύλλας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Δεσύλλας: «Δύσκολη η περίπτωση του Μπερνάρντ, το παλεύει πολύ ο Παναθηναϊκός»

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να ολοκληρώσει το «μπαμ» με την απόκτηση του Μπερνάρντ και ο Διονύσης Δεσύλλας μίλησε για την υπόθεση μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά ανέφερε ότι το όνομά του έχει πέσει στο τραπέζι εδώ και δύο εβδομάδες. Τότε το «τριφύλλι» είχε άλλη λύση στα υπόψιν, αλλά στράφηκε στον Βραζιλιάνο άσο.

«Είναι σούπερ, αλλά και δύσκολη περίπτωση, το παλεύει πολύ ο Παναθηναϊκός», επεσήμανε ο ρεπόρτερ των «πράσινων», μιλώντας στον Γιάννη Πολιά και τόνισε ότι ο διεθνής άσος, ο οποίος αγωνίζεται Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με τη Σαρίγια και έχει καριέρα σε Σαχτάρ και Έβερτον, θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.