ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Φαινόμενο νο. 2»: Ο διάδοχος του Ρονάλντο είναι μόλις 17 ετών αλλά κάνει ήδη… παράλογα πράγματα

«Σκίζει» τα δίχτυα στην Βραζιλία...

«Φαινόμενο νο. 2»: Ο διάδοχος του Ρονάλντο είναι μόλις 17 ετών αλλά κάνει ήδη… παράλογα πράγματα

Στα 17 του χρόνια μόλις ο Βίτορ Ρόκε έχει προλάβει ήδη να κάνει τους Βραζιλιάνους να παραμιλάνε και να τον συγκρίνουν με τον Ρονάλντο, βλέποντας στο πρόσωπό του το επόμενο «Φαινόμενο». Δηλαδή έναν πλήρη επιθετικό «killer» για τον οποίο από τώρα έχει γίνει τόσο μεγάλος χαμός που η πρώην και η νυν ομάδα του οδηγήθηκαν στα δικαστήρια για τα… μάτια του, ή πιο σωστά, τα μαγικά πόδια του.

Αναλυτικά εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...