ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πέρι για Παναθηναϊκό: «Η απειρία πολλών παικτών στην Ευρωλίγκα μας έφερε πανικό»

Ο πρώην «πράσινος» γκαρντ, σχολίασε το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό αλλά και τα οφέλη που αποκόμισε από τη συμμετοχή του στην Ευρωλίγκα.

Πέρι για Παναθηναϊκό: «Η απειρία πολλών παικτών στην Ευρωλίγκα μας έφερε πανικό»

Ο Αμερικανός γκαρντ που τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στην Ισπανία με τη φανέλα της Μάλαγα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα «Basketnews», μεταξύ άλλων ανέλυσε και το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό, σε μια σεζόν όπου όπως επισημαίνει δεν πήγε τίποτα καλά λόγω πανικού και απειρίας.

Παράλληλα αναλύει την παρουσία του δίπλα στον Δημήτρη Πρίφτη, αλλά και όσα προσπάθησε να μάθει από τον τρόπο που αγωνίζονται οι ομάδες στο κορυφαίο επίπεδο, όπως είναι αυτό της Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά όσα είπε

Για το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό: «Ήταν ένας στόχος μου να αγωνιστώ στη EuroLeague. Παρά το γεγονός πως το πέρασμά μου ήταν σύντομο, πήρα πολλά από αυτό. Αυτό που έμαθα ήταν πως να κάνω περισσότερα σε λιγότερο χρόνο στο παρκέ. Στην μεγαλύτερη διάρκεια της καριέρας μου ήμουν ο τύπος που έπαιζε 30 λεπτά ανά ματς. Αλλά αυτό δεν έγινε στην EuroLeague. Μου πήρε λίγο χρόνο να προσαρμοστώ.

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.417 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Φυσικά και είχα ατομικές δυσκολίες στον Παναθηναϊκό. Προσπάθησα να μάθω από κάθε περίσταση και να δω τι μπορώ να κάνω καλύτερα. Ίσως είχα έλλειψη κάποιων στοιχείων στα οποία εστίασα στην πορεία για να είμαι έτοιμος. Προσπαθούσα να κάνω κάποια πράγματα γρήγορα και έβλαπτα το παιχνίδι μου. Πρέπει να αναλύεις το video, να διαβάζεις καλύτερα τις φάσεις και τις συνθήκες και να δω που μπορώ να κάνω αλλαγές ώστε να δημιουργώ όχι μόνο για τον εαυτό μου αλλά και για τους συμπαίκτες μου».

Για τα λάθη που έγιναν: «Πανικοβληθήκαμε όλοι νωρίς. Όχι μόνο ο προπονητής, όλη η ομάδα. Δεν είμαι σίγουρος γιατί. Νομίζω ο πανικός ξεκίνησε από το καλοκαίρι. Κοιτώντας πίσω, είχαμε πολλούς παίκτες που δεν είχαν εμπειρία από την διοργάνωση και έπαιζαν για πρώτη φορά. Ήταν και η πρώτη χρονιά του Δημήτρη Πρίφτη. Πολλές πρώτες φορές.

Όταν έχεις αυτό δεν ξέρεις πως θα πάει. Αν πάει κάτι σωστά στο σωστό χρόνο τότε ίσως τα υπόλοιπα να ακολουθήσουν. Δυστυχώς για εμάς δεν έγινε αυτό. Ξέρω πως η πορεία του Παναθηναϊκού στο παρελθόν ήταν διαφορετική. Γνωρίζω πως έριξε το ηθικό. Φυσικά και έχω αγάπη για τον οργανισμό, τους φιλάθλους, την πόλη αλλά είναι όντως απογοητευτικό όταν δεν παίρνεις τα αποτελέσματα που θες».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.