ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ξεκίνημα με νίκη από την Τόλιου στο απλό

Νικηφόρο ήταν το ξεκίνημα για την αθλήτρια του Παναθηναϊκού.

Ξεκίνημα με νίκη από την Τόλιου στο απλό

Κατά τη δεύτερη μέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του Μονάχου στο πινγκ πονγκ μπήκε στο πρόγραμμα το αγώνισμα του απλού όπου αγωνίστηκαν οι αθλήτριες του Παναθηναϊκού, Κατερίνα Τόλιου, Κωνσταντίνα Παρίδη και Έλσα Τέρπου.

Στα προκριματικά του απλού γυναικών η Τόλιου (νούμερο 54 στα seeding τoυ αγωνίσματος) έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στο ταμπλό από το 22ο γκρουπ, στο οποίο είναι επικεφαλής. Είχε μεγάλες δυσκολίες στα δύο πρώτα σετ, απέναντι στην Ισπανίδα Μαρλόνα Μιούνε Νο 96) αλλά τις ξεπέρασε για το τελικό 3-0 σετ (Νο 96) (14-12, 11-9, 11-1).

Τη Δευτέρα 15/08 στις 18:00 Ελλάδας θα συναντήσει τη Ναταλία Παρτίκα από την Πολωνία και την Τρίτη 16/08 τη Βόσνια Ντάνα Μπιόγκραντλιτς (σε ώρα που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα).

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.169 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο 13ο γκρουπ η Παρίδη (Νο 93) έχασε καλή ευκαιρία να νικήσει την επικεφαλής του γκρουπ και ν’ αυξήσει αυτόματα τις ελπίδες πρόκρισης. Αντιμετώπισε την Κροάτισσα Χάνα Αράποβιτς, που φέτος στο Βελιγράδι αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης στο διπλό νεανίδων και προηγήθηκε με 2-1 σετ.

Μπορούσε να νικήσει και στα τέσσερα σετ, αλλά στο τέλος λύγισε με 3-2 (5-11, 11-7, 11-9, 8-11, 5-11). Παραμένει ωστόσο, στο κυνήγι της πρόκρισης και θέλει απαραίτητα νίκη στο επόμενο παιχνίδι της, την Τρίτη με τη Ρουμάνα Τάνια Πλαϊάν.

Η Τέρπου (No 78), που είναι στο 4ο γκρουπ, δεν είχε αγώνα την Κυριακή. Τη Δευτέρα 15/08 θα κοντραριστεί με τη 16άχρονη Γερμανίδα Ανέτ Κάουφμαν (Νο 36), τη σημερινή πρωταθλήτρια Ευρώπης του απλού νεανίδων.

Ο αγώνας αρχίζει στις 13:25 Ελλάδας, γίνεται στο τραπέζι 1 και μεταδίδεται ζωντανά στο λινκ https://www.ettu.tv/en-int/playerpage/1468511. Την επόμενη μέρα η διεθνής μας θα κοντραριστεί με την Αϊλί Αβαμέρι από την Εσθονία.

Οι νικήτριες των ομίλων περνούν κατευθείαν στο κυρίως ταμπλό των «64» και πλαισιώνουν τα 32 φαβορί. Οι αθλήτριες, που θα πάρουν τη 2η θέση στους ομίλους θα συνεχίσουν σε δεύτερο προκριματικό στάδιο των δύο γύρων.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.