ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αυξημένες οι πιθανότητες για Μπερνάρντ

Οι επόμενες ώρες θα κρίνουν, αν θα υπάρξει deal με τον Βραζιλιάνο παικταρά.

Αυξημένες οι πιθανότητες για Μπερνάρντ

Τη “βόμβα” του καλοκαιριού προσπαθεί να πυροδοτήσει με τον Μπερνάρντ ο Παναθηναϊκός και για την ώρα φαίνεται, ότι όλα βαίνουν προς θετική έκβαση της υπόθεσης.

Οι “πράσινοι” έχουν χειριστεί άψογα την υπόθεσή του Μπερνάρντ και οι επόμενες ώρες θα κρίνουν αν θα υπάρξει deal ή όχι.

Από τη στιγμή μάλιστα, που ο 29χρονος ποδοσφαιριστής ξεκαθάρισε την κατάσταση με το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Κορίνθιανς και ουσιαστικά την έθεσε off, ο Παναθηναϊκός δεν έχει αντίπαλο, ωστόσο, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί μέχρι να οριστικοποιηθεί η συμφωνία.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.512 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το “τριφύλλι” έχει βάλει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων διετές συμβόλαιο με πάρα πολύ καλές απολαβές για τον παίκτη και πάνω σε αυτό, συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με τις δύο πλευρές.

Στον Παναθηναϊκό πάντως, είναι αποφασισμένοι να κάνουν το κάτι παραπάνω στο μεταγραφικό κομμάτι και προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται.

Αν όλα κυλήσουν ομαλά με τον Μπερνάρντ, ο παίκτης θα έλθει τις επόμενες ημέρες στη χώρα μας για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή της δεκαετίας, αν όχι, οι “πράσινοι” θα στραφούν σε άλλες λύσεις ανάλογου βεληνεκούς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.