ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Πολύ κοντά στον Μπερνάρντ – Συμφωνία στους βασικούς όρους, απομένουν οι υπογραφές!

Ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει στους βασικούς όρους του συμβολαίου με τον Βραζιλιάνο άσο και αυτό που απομένει είναι τα πάντα να αποτυπωθούν εγγράφως προκειμένου ο παίκτης να ντυθεί στα πράσινα!

Παναθηναϊκός: Πολύ κοντά στον Μπερνάρντ - Συμφωνία στους βασικούς όρους, απομένουν οι υπογραφές!

Ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει στους βασικούς όρους του συμβολαίου με τον Βραζιλιάνο άσο και αυτό που απομένει είναι τα πάντα να αποτυπωθούν εγγράφως προκειμένου ο παίκτης να ντυθεί στα πράσινα!

Οι “πράσινοι” βρίσκονται πολύ κοντά στο να κάνουν δικό τους τον ποδοσφαιριστή και να… πυροδοτήσουν τη βόμβα του καλοκαιριού! Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά και τις χθεσινές επαφές με την πλευρά του παίκτη, υπάρχει συμφωνία σε όλους τους βασικούς όρους του συμβολαίου και το deal είναι προ των πυλών. Ο Μπερνάρντ είπε το “ναι” σε όσα του έχει προτείνει το “τριφύλλι” και πλέον αυτό που απομένει είναι τα πάντα να αποτυπωθούν εγγράφως και να έρθει ο Βραζιλιάνος στην Αθήνα για τις υπογραφές σε διετές συμβόλαιο. Το θέμα με την ομάδα του, τη Σαρίγια είναι τυπικό.

Φυσικά, μέχρι να πέσουν οι υπογραφές, δεν μπορούμε να μιλάμε για τελειωμένη μεταγραφή, όπως, άλλωστε, συμβαίνει σε όλες αυτές τις περιπτώσεις. Η ουσία είναι ότι ο Παναθηναϊκός προχώρησε ακόμη περισσότερο μέχρι αργά χθες το βράδυ την υπόθεση, οι δυο πλευρές τα έχουν βρει και τις επόμενες ώρες αναμένεται, εκτός απροόπτου, η γραπτή αποτύπωση των όρων στα συμβόλαια και η ολοκλήρωση της μετακίνησης του Μπερνάρντ στο “τριφύλλι”.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.561 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.