ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Πολύ κοντά στον Μπερνάρντ – Συμφωνία στους βασικούς όρους, απομένουν οι υπογραφές!

Ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει στους βασικούς όρους του συμβολαίου με τον Βραζιλιάνο άσο και αυτό που απομένει είναι τα πάντα να αποτυπωθούν εγγράφως προκειμένου ο παίκτης να ντυθεί στα πράσινα!

Ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει στους βασικούς όρους του συμβολαίου με τον Βραζιλιάνο άσο και αυτό που απομένει είναι τα πάντα να αποτυπωθούν εγγράφως προκειμένου ο παίκτης να ντυθεί στα πράσινα!

Βοτανικός: 38.022 η συνολική χωρητικότητα – Τρια διαζώματα στο νέο γήπεδο
Βοτανικός: 38.022 η συνολική χωρητικότητα – Τρια διαζώματα στο νέο γήπεδο 40.480 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι “πράσινοι” βρίσκονται πολύ κοντά στο να κάνουν δικό τους τον ποδοσφαιριστή και να… πυροδοτήσουν τη βόμβα του καλοκαιριού! Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά και τις χθεσινές επαφές με την πλευρά του παίκτη, υπάρχει συμφωνία σε όλους τους βασικούς όρους του συμβολαίου και το deal είναι προ των πυλών. Ο Μπερνάρντ είπε το “ναι” σε όσα του έχει προτείνει το “τριφύλλι” και πλέον αυτό που απομένει είναι τα πάντα να αποτυπωθούν εγγράφως και να έρθει ο Βραζιλιάνος στην Αθήνα για τις υπογραφές σε διετές συμβόλαιο. Το θέμα με την ομάδα του, τη Σαρίγια είναι τυπικό.

Φυσικά, μέχρι να πέσουν οι υπογραφές, δεν μπορούμε να μιλάμε για τελειωμένη μεταγραφή, όπως, άλλωστε, συμβαίνει σε όλες αυτές τις περιπτώσεις. Η ουσία είναι ότι ο Παναθηναϊκός προχώρησε ακόμη περισσότερο μέχρι αργά χθες το βράδυ την υπόθεση, οι δυο πλευρές τα έχουν βρει και τις επόμενες ώρες αναμένεται, εκτός απροόπτου, η γραπτή αποτύπωση των όρων στα συμβόλαια και η ολοκλήρωση της μετακίνησης του Μπερνάρντ στο “τριφύλλι”.

Βίντεο – ΕΠΟΣ μέσα από την Τούμπα: Το γκολ του Αϊτόρ και το “ωωω” των οπαδών του ΠΑΟΚ στην πάσα του Ρούμπεν (vid)
Βίντεο – ΕΠΟΣ μέσα από την Τούμπα: Το γκολ του Αϊτόρ και το “ωωω” των οπαδών του ΠΑΟΚ στην πάσα του Ρούμπεν (vid) 34.859 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

loading...

HIGHLIGHTS

close