ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Έκλεισε» την Ίβκοβιτς ο Παναθηναϊκός

Σε συμφωνία με την Αναστασία Ίβκοβιτς έχει έρθει ο Παναθηναϊκός, για τη νέα σεζόν.

Τη δεύτερη διαγώνιο που έψαχνε βρήκε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, καθώς το «τριφύλλι» έχει συμφωνήσει σε όλα με την Αναστασία Ίβκοβιτς, η οποία τη νέα σεζόν θα φοράει την πράσινη φανέλα.

Πετρέας στο P24.GR: «Να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του Παναθηναϊκού – Ήρθα για τους τίτλους και την Ευρώπη»!
Πετρέας στο P24.GR: «Να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του Παναθηναϊκού – Ήρθα για τους τίτλους και την Ευρώπη»! 1.260 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ίβκοβιτς είναι μόλις 17 ετών (γεννημένη στις 3-2-2005) και έχει καταγωγή από τη Σερβία. Έχει ύψος 1.85μ. και αποτελεί ένα από τα μεγάλα ταλέντα του σερβικού βόλεϊ.

Η νεαρή παίκτρια, η οποία αποτελεί προσωπική επιλογή του τεχνικού των «πρασίνων», Μπράνκο Γκάιτς καρφώνει στα 2 μέτρα και 90 εκατοστά, ενώ μπλοκάρει στα 2 μέτρα και 85 εκατοστά. Η προηγούμενή της ομάδα ήταν η ΟΚ Στερίτσα, η οποία τερμάτισε στην 6η θέση του σερβικού πρωταθλήματος πέρυσι.

Πλέον με αυτή την προσθήκη ο Παναθηναϊκός συμπληρώνει τις θέσεις των ξένων, ενώ όπως προαναφέραμε η Αναστασία Ίβκοβιτς θα έρθει για να πλαισιώσει την Μάρθα Ανθούλη στη θέση της διαγώνιας, σε ένα άκρως νεανικό δίδυμο.

Στον «αέρα» το e-shop του Παναθηναϊκού
Στον «αέρα» το e-shop του Παναθηναϊκού 1.007 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

loading...

HIGHLIGHTS

close