ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τελευταία εμφάνιση με τη Σαρίγια η χθεσινή για τον Μπερνάρντ – Τους χαιρέτησε και έρχεται στον Παναθηναϊκό

Ο Μπερνάρντ αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του, ενημέρωσε ότι έρχεται στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό και είναι… τρελαμένος με τη μεταγραφή του στους «πράσινους».

Τελευταία εμφάνιση με τη Σαρίγια η χθεσινή για τον Μπερνάρντ – Τους χαιρέτησε και έρχεται στον Παναθηναϊκό

Ο Μπερνάρντ αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του, ενημέρωσε ότι έρχεται στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό και είναι… τρελαμένος με τη μεταγραφή του στους «πράσινους».

Θέμα ωρών είναι πλέον η άφιξη του Μπερνάρντ στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, ο οποίος είναι πλέον μια ανάσα από την υλοποίηση μιας τεράστιας μεταγραφής.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ αγωνίστηκε χθες στο φιλικό παιχνίδι της Σαρίγια με την Αλ Κουβέιτ που πραγματοποιήθηκε στην Αυστρία (τελικό σκορ 2-2) όπου κάνουν προετοιμασία και οι δύο ομάδες. Και μετά το τέλος του αγώνα αποκάλυψε στους συμπαίκτες του ότι αυτή ήταν η τελευταία φορά που έπαιξε με τη φανέλα της ομάδας από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ο λόγος; Δεν είναι άλλος φυσικά από τον Παναθηναϊκό.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 34.654 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Μπερνάρντ όχι μόνο έχει συμφωνήσει με τους «πράσινους», αλλά είναι και ενθουσιασμένος με την προοπτική που του δίνεται να επιστρέψει στην Ευρώπη. Έχει ενημερωθεί για τα πάντα γύρω από τον σύλλογο, έχει μιλήσει με τον Γιοβάνοβιτς, ξέρει μέχρι και για το νέο γήπεδο στον Βοτανικό. Και είναι πια με τα εισιτήρια στα χέρια.

Πληροφορίες που έφτασαν στο Panathinaikos24 αργά χθες τη νύχτα έκαναν λόγο για τελειωμένη υπόθεση. Πως ο παίκτης είναι πλέον… πράσινος, πως ολοκληρώθηκε και η ανταλλαγή εγγράφων τόσο με τους ατζέντηδές του, όσο και με τη Σαρίγια και πως σήμερα ή το αργότερο αύριο θα είναι στην Ελλάδα.

Όσο για το tweet που έβαλε… φωτιά χθες βράδυ και έκανε λόγο για εμπλοκή Ολυμπιακού; Δεν προκύπτει τίποτα και από πουθενά. Έτσι κι αλλιώς ο Παναθηναϊκός εδώ και δέκα μέρες έχει δουλέψει την υπόθεση άψογα. Κερδίζοντας τον παίκτη με τη συμπεριφορά του. Αλλά δεν υπάρχει θέμα Ολυμπιακού, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Panathinaikos24.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.