ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Δύσκολο φθινόπωρο: Έρχεται η μετάλλαξη που θα σαρώσει

Θα είναι πιο μεταδοτική από τη μετάλλαξη Όμικρον 4-5.

Δύσκολο φθινόπωρο: Έρχεται η μετάλλαξη που θα σαρώσει

Για ενδεχόμενο έξαρσης της πανδημίας στη χώρα εάν εμφανιστεί η παραλλαγή «Κένταυρός» του κορωνοϊού, έκανε λόγο ο καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής Δημοσθένης Σαρηγιάννης.

Ο καθηγητής σημείωσε ότι προς τα τέλη Σεπτέμβρη υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δούμε μια αναζωπύρωση της πανδημίας λόγω του συγκεκριμένου στελέχους του ιού, χαρακτηρίζοντάς μάλιστα αυτό το σενάριο «ρεαλιστικό».

Αναλυτικά εδώ

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.346 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.