ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γκουντάιτις: «Ανυπομονώ να ζήσω τα ντέρμπι»

Οι πρώτες δηλώσεις του Αρτούρας Γκουντάιτις κατά την άφιξή του στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Γκουντάιτις: «Ανυπομονώ να ζήσω τα ντέρμπι»

Οι πρώτες δηλώσεις του Αρτούρας Γκουντάιτις κατά την άφιξή του στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λιθουανού κατά την άφιξή του το πρωί της Τρίτης (17/8):

Για τις αλλαγές στο ρόστερ: «Για να απαντήσω χρειάζομαι χρόνο. Έχουμε παίκτες για να πετύχουμε τον σκοπό μας. Αλλά αυτήν τη στιγμή όλα είναι υποθέσεις. Πρέπει ο κόουτς να μας δει στις προπονήσεις, ακόμα και για το στυλ του παιχνιδιού είναι νωρίς να απαντήσουμε».

Για τα «αιώνια» ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:«Φυσικά οι ημέρες του ντέρμπι είναι οι καλύτερες. Κάθε παίκτης ονειρεύεται να παίξει σε τέτοια ατμόσφαιρα και πρέπει να το απολαύσεις».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.171 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.