ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Μεσσήνη: Προφυλακιστέος ο 50χρονος που έριξε καυστικό υγρό στην πρώην σύζυγό του

Η άτυχη γυναίκα, που έπεσε θύμα της επίθεσης, δίνει μάχη στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας για να σωθεί το δεξί της μάτι.

Μεσσήνη: Προφυλακιστέος ο 50χρονος που έριξε καυστικό υγρό στην πρώην σύζυγό του

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 50χρονος που επιτέθηκε με καυστικό υγρό στη 49χρονη, πρώην σύζυγό του, στη Μεσσήνη τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής (10/8).

Η άτυχη γυναίκα, που έπεσε θύμα της επίθεσης, δίνει μάχη στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας για να σωθεί το δεξί της μάτι με γιατρούς και νοσηλευτές να είναι αισιόδοξοι και να κάνουν λόγο για έναν πολύ δυνατό άνθρωπο.

Ο άνδρας μετά το συμβάν δήλωνε μετανιωμένος για την πράξη του, ωστόσο η πρώην σύζυγός του δήλωσε ότι δεν δέχεται τη συγγνώμη του.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 65.309 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: Skai.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...