ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εκτός με ίωση ο Γκάνεα – Αποφόρτιση ο Κουρμπέλης

Με μια απουσία, αυτή του Κριστιάν Γκάνεα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της κυριακάτικης πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Εκτός με ίωση ο Γκάνεα - Αποφόρτιση ο Κουρμπέλης

Συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας του Παναθηναϊκού ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος την ερχόμενη Κυριακή με αντίπαλο τον Ιωνικό στο «Απ. Νικολαΐδης».

Οι «πράσινοι» επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το ρεπό του 15αυγουστου, με μια απουσία, καθώς εκτός έμεινε ο Κριστιάν Γκάνεα λόγω ίωσης.

Στο πρόγραμμα της προπόνησης συμμετείχαν άπαντες πλην του Μπαρτ Σένκεφελντ που ακολούθησε θεραπεία από τον πρόσφατο τραυματισμό του που θα τον αφήσει εκτός γηπέδων για περίπου 4 εβδομάδες, ενώ αποφόρτιση έκανε ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.010 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν με ζέσταμα, στη συνέχεια πραγματοποίησαν ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, ενώ η προπόνηση ολοκληρώθηκε με τακτική και παιχνίδι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.