ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Σιδηρόπουλος στο Παναθηναϊκός – Ιωνικός

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές για την πρεμιέρα του Παναθηναϊκού.

Ο Σιδηρόπουλος στο Παναθηναϊκός - Ιωνικός

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές για την πρεμιέρα του Παναθηναϊκού.

Τους ορισμούς των διαιτητών της πρεμιέρας γνωστοποίησε η ΚΕΔ, με τον Τάσο Σιδηρόπουλο να είναι στην αναμέτρηση της Λεωφόρου Αλεξάνδρας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ιωνικό.

Αναλυτικά οι ορισμοί:

Παρασκευή 19 Αυγούστου Βόλος-Αστέρας Τρίπολης Περράκης, Μπούξμπαουμ, Σαμοΐλης, Γκάμαρης, VAR: Ζαμπαλάς, AVAR: Μωυσιάδης Σάββατο 20 Αυγούστου Ατρόμητος-ΟΦΗ Διαμαντόπουλος, Πετρόπουλος, Τριανταφύλλου, Βάτσιος, VAR: Παπαδόπουλος, AVAR: Κωνσταντίνου Λαμία-ΑΕΚ Κουτσιαύτης, Νικολαΐδης, Καραγκιζόπουλος, Τσετσίλας, VAR: Γκορτσίλας, AVAR: Πάτρας ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός Ευαγγέλου, Απτόσογλου, Φωτόπουλος, Καραντώνης, VAR: Τσακαλίδης, AVAR: Χριστάκογλου Κυριακή 21 Αυγούστου Παναθηναϊκός-Ιωνικός Σιδηρόπουλος, Κωσταράς, Δημητριάδης, Τσαγκαράκης, VAR: Παπαπέτρου, AVAR: Νικολακάκης Άρης-Λεβαδειακός Τζοβάρας, Παπαδάκης, Σινιοράκης, Μαλούτας, VAR: Τζήλος, AVAR: Σπυρόπουλος Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα Μανούχος, Μεϊντάνας, Κούλα, Αγγελάκης, VAR: Φωτιάς, AVAR: Ψαρρής

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.923 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.