ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Μέχρι την Παρασκευή στην Αθήνα ο Μπερνάρντ

Προς ολοκλήρωση το deal του Παναθηναϊκού με την Αλ Σαρίγια για τον Μπερνάρντ.

Παναθηναϊκός: Μέχρι την Παρασκευή στην Αθήνα ο Μπερνάρντ

Οι «πράσινοι» μετά την προφορική συμφωνία με τον Βραζιλιάνο άσο, έχουν διαρκείς επαφές και ανταλλαγές εγγράφων τόσο με την πλευρά του παίκτη, όσο και με την ομάδα του, την Σαρίγια, προκειμένου τα πάντα να αποτυπωθούν εγγράφως, προτού ο ποδοσφαιριστής έρθει στην Ελλάδα.

Η συμφωνία με τον 29χρονο είναι δεδομένη και γίνονται οι συζητήσεις με την ομάδα για να τελειώσει το θέμα της μετακίνησης και να καταγραφούν τα πάντα στα συμβόλαια. Παρά το γεγονός ότι κυκλοφόρησε σενάριο από τα ΗΑΕ, σύμφωνα με το οποίο ο Μπερνάρντ συνεχίζει στην ομάδα του και για την επόμενη σεζόν, κάτι τέτοιο δεν προκύπτει.

Ο Μπερνάρντ θα αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό υπογράφοντας συμβόλαιο για τα επόμενα δυο χρόνια.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.559 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Απαιτείται λίγη ακόμα υπομονή. Η περίπτωση προχωράει, ωστόσο τα πάντα θα τελειώσουν οριστικά μόλις ολοκληρωθεί το deal εγγράφως. Σε τέτοια περίπτωση, ο Μπερνάρντ αναμένεται στην Αθήνα πιθανότατα την Παρασκευή για να ντυθεί οριστικά στα πράσινα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.