ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Απάντησε αρνητικά στην πρόταση της Τραμπζονσπόρ για Κουρμπέλη

Απορρίφθηκε η πρόταση των πρωταθλητών Τουρκίας για τον Δημήτρη Κουρμπέλη, από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκός: Απάντησε αρνητικά στην πρόταση της Τραμπζονσπόρ για Κουρμπέλη

Ο Παναθηναϊκός έχει μπει σε νέα εποχή και το δείχνει με κάθε τρόπο. Οι «πράσινοι» πλέουν επιστρέφουν για τα καλά στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο και «ρίχνουν» άκυρα στις ομάδες που κάνουν προτάσεις για τα περιουσιακά τους στοιχεία.

Προ ημερών ήταν για τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο και την πρόταση της Βερόνα, ωστόσο φαίνεται πως και άλλος παίκτης της ομάδας, «γυάλισε» σε ομάδα του εξωτερικού. Αναφερόμαστε συγκεκριμένα για τον Δημήτρη Κουρμπέλη και την πρωταθλήτρια Τουρκίας, Τραμπζονσπόρ, η οποία κατέθεσε πρόταση στον Παναθηναϊκό για τον Έλληνα μέσο, αλλά εισέπραξε «πόρτα».

Όπως διαρρέεται από το ρεπορτάζ, ο σύλλογος της Τραπεζούντας για τον Κουρμπέλη έδινε και χρηματικό ποσό ύψους 600.000 ευρώ, με τους «πράσινους» να θεωρούν υπερβολικά μικρό το ποσό και να απαντούν αρνητικά χωρίς δεύτερη σκέψη.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.908 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την ώρα φαίνεται να μην υπάρχει νέα προσέγγιση από πλευράς των Τούρκων, ωστόσο ο Παναθηναϊκός δείχνει με κάθε τρόπο πως το σκεπτικό στο σύλλογο έχει αλλάξει και κανένας παίκτης δεν θα φεύγει χωρίς να λαμβάνει η ομάδα έσοδα τα οποία αρμόζουν στην αξία του εκάστοτε ποδοσφαιριστή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.