ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Με Κουρμπέλη η προπόνηση – Έμφαση στην επίθεση

Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων επέστρεψε ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Με Κουρμπέλη η προπόνηση - Έμφαση στην επίθεση

Η πρεμιέρα στο νέο πρωτάθλημα πλησιάζει για τον Παναθηναϊκό, με τους παίκτες αλλά και το τεχνικό τιμ της ομάδας να ανεβάζουν τους ρυθμούς προπονήσεων, καθώς στο «τριφύλλι» υπάρχει κοινή επιθυμία και θέληση για δυναμικό ξεκίνημα στη νέα σεζόν.

Στη σημερινή προπόνηση της ομάδας στο Κορωπί και με την προετοιμασία να είναι σε πλήρη εξέλιξη για το ματς με τον Ιωνικό μπήκε και ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ο οποίος στη χθεσινή ημέρα έκανε αποφόρτιση.

Απόντες οι Σένκεφελντ λόγω του πρόσφατου τραυματισμού, αλλά και ο Γκάνεα λόγω της ίωσης. Σε ότι αφορά το πρόγραμμα της προπόνησης, οι «πράσινοι» έδωσαν έμφαση στο επιθετικό κομμάτι ενώ το πρόγραμμα περιελάβανε προθέρμανση, rondo, επιθετική τακτική.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 28.640 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.