ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Μετά τον Μπερνάρντ, έρχεται πρωτοκλασάτο 8αρι!

Ο Παναθηναϊκός τελειώνει με την υπόθεση Μπερνάρντ και στρέφει την προσοχή του στην απόκτηση ενός πρωτοκλασάτου 8αριου.

Παναθηναϊκός: Μετά τον Μπερνάρντ, έρχεται πρωτοκλασάτο 8αρι!

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού προχωράει. Οι πράσινοι μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να ολοκληρώσουν την σπουδαία μεταγραφή του Μπερνάρντ.

Ένας παίκτης που έρχεται για να ανεβάσει επίπεδο το τριφύλλι. Ένας ποδοσφαιριστής από το πάνω ράφι που αποτελεί μία από τις πιο ποιοτικές προσθήκες τα τελευταία χρόνια.

Μετά από αυτό ωστόσο ο Παναθηναϊκός στρέφει την προσοχή του στην απόκτηση ενός ακόμα παίκτη για τα χαφ. Ενός ποδοσφαιριστή που θα μπορεί να βοηθήσει στο δημιουργικό κομμάτι και όχι μόνο.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.258 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μια προεργασία έχει γίνει και όταν τελειώσει του Μπερνάρντ οι πράσινοι θα στρέψουν την προσοχή τους σε αυτόν.

Όπως και να έχει μέσα στο επόμενο δεκαήμερο αναμένεται να έχουμε εξελίξεις και σε αυτό το μέτωπο. Ο Παναθηναϊκός άλλωστε με τις μεταγραφές του έχει στείλει το δικό του μήνυμα ενόψει της νέας σεζόν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.