ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οι σκέψεις του Αλεξανδρόπουλου για την πρόταση της Βερόνα

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, παρά τις σειρήνες από το εξωτερικό, παραμένει απόλυτα συγκεντρωμένος στο τριφύλλι.

Οι σκέψεις του Αλεξανδρόπουλου για την πρόταση της Βερόνα

Η Ελλάς Βερόνα προσπάθησε να κάνει δικό της τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο. Συγκεκριμένα, οι Ιταλοί έκαναν πρόταση στον Παναθηναϊκό ύψους 3 εκατ. ευρώ. Το τριφύλλι την απέρριψε χωρίς δεύτερη σκέψη, μιας και οι πράσινοι θεωρούν ότι ο Έλληνας χαφ αποτελεί ένα πολύ μεγάλο πρότζεκτ. Μην ξεχνάμε ότι είναι μόλις 21 ετών, έχει συμμετοχές με την Εθνική ομάδα αλλά και αποτελεί βασικό γρανάζι του τριφυλλιού.

Η ιταλική ομάδα μπορεί να επανέλθει, αλλά ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος δεν βιάζεται να κάνει το επόμενο βήμα και θεωρεί ότι έχει πράγματα ακόμα να δώσει στον Παναθηναϊκό. Ο Έλληνας χαφ γνωρίζει ότι τον πιστεύει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και θα πάρει φέτος αρκετά ματς. Έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα και ξέρει ότι θα πρέπει να είναι 100% έτοιμος για να κάνει το next step στην καριέρα του.

Άλλωστε η Βερόνα δεν είναι μια ομάδα που… μάγεψε τον νεαρό, για έναν μεγαλύτερο σύλλογο μπορεί και να το σκεφτόταν λίγο διαφορετικά. Από την άλλη οι πράσινοι θα έμπαιναν στη διαδικασία να διαπραγματευτούν μόνο με ένα πολύ πιο μεγάλο ποσό.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.171 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...