ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Με το μυαλό στην πρεμιέρα – Οι σκέψεις του Γιοβάνοβιτς για τους «11»

Ο Παναθηναϊκός έχει στρέψει την προσοχή του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Ιωνικό, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να καταστρώνει τα πλάνα του για την ενδεκάδα.

Παναθηναϊκός: Με το μυαλό στην πρεμιέρα - Οι σκέψεις του Γιοβάνοβιτς για τους «11»

Το τριφύλλι ανεβάζει ρυθμούς στις τελευταίες προπονήσεις ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, με τον Σέρβο τεχνικό να καταστρώνει τα πλάνα του.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει ρίξει το βάρος στο κομμάτι της τακτικής ενόψει Κυριακής, ωστόσο κάνει διάφορες σκέψεις αναφορικά με την ενδεκάδα που θα ξεκινήσει.

Όπως όλα δείχνουν, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπρινιόλι, ενώ στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά θα αγωνιστούν οι Χουάνκαρ, Μάγκνουσον, Σάρλια και Κώτσιρας.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.142 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο κέντρο θα βρίσκονται οι Πέρεθ, Τσέριν και Αλεξανδρόπουλος ενώ την επιθετική τριπλέτα θα συμπληρώνουν οι Αϊτόρ, Παλάσιος, πίσω από τον Σπόραρ.

Παράλληλα, χρόνο συμμετοχής είναι πολύ πιθανό να πάρει και ο Βέρμπιτς, αλλά δεν φαίνεται ότι θα ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.